Modrić za vatrene na SP

Čudesnim pogotkom u 80. minuti kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić srušio je Sevillu te Realu donio nova tri boda, izuzetno značajna u borbi za naslov prvaka Španjolske. Luka je još jednom potvrdio da nije ‘za staro željezo’ bez obzira što mu neki traže nasljednika, kako u Realu, tako i u reprezentaciji. S 38 godina na leđima Modrić s ovakvom igrom i u ovakvoj formi može biti perjanica Vatrenih ne samo za predstojeće europsko prvenstvo već i za Svjetsko prvenstvo do kojeg su još dvije i pol godine.

Neki tvrde, a pozivaju se na jedan dio španjolskih medija, dobro obaviještenih novinara, kako Modrić to i želi. Odnosno želi zadržati visoku razinu svoje igre ne bi li takav dočekao još jedno svoje “posljednje” Svjetsko prvenstvo. Naravno, Modrić takve poluinformacije nije potvrdio, ali nije ni demantirao. Upravo u činjenici da bi nakon završetka ove sezone najveći hrvatski nogometaš svih vremena trebao napustiti Real, to je prema španjolskim medijima ‘gotova stvar’, neki sanjaju snove o povratku 38-godišnjeg veznjaka na Maksimir.

Naime, nakon što je prekrasnim pogotkom srušio Sevillu dan kasnije, Modrić se zaputio u Zagreb te su ga fotoreporteri ‘uhvatili’ na zelenom valu pored Klaićeve ulice. Kapetan Vatrenih nalazio se u HNS-ovom autu, koji nije on vozio već je bio suvozač. Činjenicu da se Modrić našao u Zagrebu, a da bi na ljeto trebao napustiti Real, mnogi navijači Dinama povezuju s eventualnom mogućnošću povratka. Podsjetimo na kampanju “Imalo bi smisla” u kojoj navijači pozivaju Modrića da se vrati na Maksimir. No, od toga zasad neće biti ništa. To se može vidjeti i kroz informacije koje se provlače španjolskim medijima, prije svega Marca.

Brojne ponude za Modrića

Modrić je u Zagrebu imao službeno fotografiranje i ovaj dolazak nema veze s pozivom Mirka Barišića da se vrati u Dinamo, iako je svojedobno navijačima plavog kluba obećao da će se jednog dana vratiti. Poziv Barišića treba shvatiti i kao dio kampanje u sklopu izbora koji se uskoro održavaju u Dinamu. Ako ne ostane u Realu, prema nekim izvorima Luka bi mogao otići preko oceana u Inter iz Miamija. Dobio je ponudu iz Saudijske Arabije, no odlazak u egzotičnu ligu ipak se Modriću ne sviđa previše. Svaka čast Amerikancima i Saudijcima, pa i Kinezima, u Europi se ipak igra daleko kvalitetniji nogomet.

Druga informacija ide za tim da bi se ponajbolji svjetski veznjak mogao vratiti u Premiership. Tako njegov bivši suigrač iz Tottenhama Jamie O’Hara tvrdi da bi se Luka bez problema mogao uklopiti u vezni red Manchester Cityja, što je nažalost nerealno. I to samo zato jer ima 38 godina.

Bilo kako bilo Modrić se vrlo brzo vraća u Španjolsku, za iduću utakmicu Reala koju već u subotu igra protiv Valencije.

Najčitanije

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...

Aner Omanović: Otvaranje kamenoloma dovodi do devastacije prirode

Eko Udruženje Kuti je udruženje koji se bavi ekološkim...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Adrijana Prskalo: Okolina igra važnu ulogu oko odrastanja i samopouzdanja djece

Promocija slikovnice „Nikada nećeš hodati sama“ održat će se...

Nina Deronjoć: Udruga pomaže djeci, mladima, roditeljima, dođite na Dječji festival i humanitarni koncert

Humanitarna Udruga Zvončica organizira Dječji festival i humanitarni koncert...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Azra Šehić-Kustura: Mi smo dio prirode ali je smatramo samo profitom

Aarhus centar Sarajevo podržava i promovira primjenu Aarhuske konvencije...