Otvorene prijave za zabavni program u okviru Adventa u Mostaru

Advent u Mostaru

Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru i doček Nove 2024. na otvorenom u razdoblju od 14. prosinca 2023. do 1. siječnja 2024. godine.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelja programa, kratki opis i strukturu programa te troškovnik. Pravo podnošenja prijave na javni poziv imaju sve fizičke i pravne osobe iz Mostara, Bosne i Hercegovine te inozemstva.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa u Mostaru 2023. i dočeka Nove 2024. godine, a s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače, u svojstvu producenata i organizatora događaja, odabrat će i podržati programe prema kriterijima kao što su kvaliteta, zanimljivost, uključivost s obzirom na spol/dob, cijena programa, izvodivost koncepta u financijskom, programskom i produkcijskom smislu, raznolikost ponude, privlačnost sadržaja u smislu interesa za višekratni posjet manifestaciji, zastupljenost posebnih programa, reference i iskustva u provođenju istih ili sličnih programa, procjena kompetencije predlagača za uspješnu realizaciju programa, doprinos programa cjelokupnoj predblagdanskoj slici grada, atraktivnosti programa u cilju povećanja turističkih dolazaka na manifestaciju te doprinos promociji Adventa u Mostaru i turističke ponude Grada Mostara.

Rok za podnošenje prijave i dokumentacije za javni poziv traje 15 dana od dana objave javnog poziva. Javni poziv objavljen je na web-stranici Grada Mostara www.mostar.ba  Sva dodatna objašnjenja o pojedinostima poziva mogu se dobiti putem elektroničke pošte kultura@mostar.ba.

Predlagači programa svoje prijave programa mogu podnijeti u elektroničkoj formi na adresu kultura@mostar.ba te u predmetu navesti „Prijedlog programa – Advent u Mostaru i doček Nove 2024.“

S izabranim ponuđačem sklopit će se ugovor kojim će biti regulirane sve obveze vezane uz realizaciju izabranog programa za Advent u Mostaru i doček Nove 2024. u Mostaru.

Najčitanije

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Aner Omanović: Otvaranje kamenoloma dovodi do devastacije prirode

Eko Udruženje Kuti je udruženje koji se bavi ekološkim...

Adela Vukotić -Terek: Trebamo razvrstavati otpad i razmišljati održivo

Vanjskotrgovinska komora BiH je samostalna, nevladina, nepolitička i neprofitna...

Davor Vidačak: Želimo stvoriti platformu za razmjenu znanja i iskustva

Konferencija MoBizz 2024 - Ekonomski izazovi i financijske strategije...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

Dario Juka: Odvojit se od svakodnevnice sa svojom obitelji uz MOSS.GO 2024.

Udruga Kolektiv Mostar i ovog nam ljeta donosi sportsko...

Elektro Mont Mostar raspisao natječaj za posao

Elektro Mont doo Mostar obiteljsko poduzeće koje posluje od...