Ne propustite priliku sudjelovati na Dječjem festivalu #zaigrajMO!

Prvi dječji festival #zaigrajMO, u organizaciji Grada Mostara i Škole atletike u Mostaru, održava se u subotu, 31. kolovoza, s početkom u 17:00, na SC Kantarevac i u Senzornom parku Kantarevac. Festival je zamišljen kao spoj atletskih igara, kreativnih radionica i zabavnog programa, pružajući djeci priliku za kreativnost, natjecanje i inkluziju.

Djeca do 13 godina moći će se natjecati u osnovnim sportskim disciplinama, podijeljenima prema uzrasnim skupinama, od utrke puzanja beba do atletskih poligona te posebno osmišljene kategorije kreativno-inkluzivne radionice. Pod vodstvom iskusnih trenera Škole atletike i pedagoga djeca će imati priliku testirati svoje sportske i kreativne vještine.

Natjecateljski dio festivala još uvijek je otvoren za prijave! Posebno pozivamo roditelje beba da prijave svoje najmlađe u utrku puzanja, gdje će imati priliku pokazati svoje prve vještine u veselom i sigurnom okruženju.

Uz sportska natjecanja, festival nudi i kreativno-inkluzivne radionice  koje su osmišljene da potaknu maštu, kreativnost, timski rad i razvoj motorike kod djece, s posebnim naglaskom na inkluziju.

Uzbudljiv zabavni program upotpunit će Lola Klaunovi, mini disco, face painting i nastupi Glazbenog vrtića Mostar. Večernji dio festivala obilježit će ”Eronet kino pod zvijezdama”. Program počinje u 20:00 sati prikazivanjem sinkroniziranog filma “Malci – Despicable Me 4”, dok je u 22:00 na rasporedu igrani film “Bajkeri”, namijenjen nešto starijim gledateljima.

Sponzori festivala osigurali su nagrade za sve natjecatelje, tako da sudionici festivala neće otići kući praznih ruku! Prijave za kreativno-inkluzivnu radionicu su popunjene. Prijave za atletske kategorije i utrku puzanja beba su još uvijek u tijeku te su moguće putem Google obrasca na sljedećem linku:

LINK 1 (Atletika i utrka puzanja beba): https://docs.google.com/forms/d/1ArB05swVwRcoQuRqjtLmexI6MzsVXwDRDxvcXRZc1T8/edit

Važno je napomenuti da djeca koja se prijave putem Google obrasca trebaju doći uz pratnju roditelja ili starije osobe koja će svojim potpisom potvrditi njihovo sudjelovanje prilikom preuzimanja startnih brojeva, 31. kolovoza u 16:30. Također, ukoliko u nekoj od kategorija ostane slobodnih mjesta bit će moguće dijete prijaviti za sudjelovanje u natjecanju i na licu mjesta, pola sata prije početka programa.

Pridružite nam se i zajedno stvorimo nezaboravne uspomene u igri, sportu i zabavi!

Najčitanije

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...

Aner Omanović: Otvaranje kamenoloma dovodi do devastacije prirode

Eko Udruženje Kuti je udruženje koji se bavi ekološkim...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

Adrijana Prskalo: Okolina igra važnu ulogu oko odrastanja i samopouzdanja djece

Promocija slikovnice „Nikada nećeš hodati sama“ održat će se...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...

Nina Deronjoć: Udruga pomaže djeci, mladima, roditeljima, dođite na Dječji festival i humanitarni koncert

Humanitarna Udruga Zvončica organizira Dječji festival i humanitarni koncert...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...