Zekanović: ‘Znam tko je kriv za Turudićev automobil’

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović oglasio se u povodu vijesti da je novog glavnom državnom odvjetniku Ivanu Turudiću propucan automobil.

Zekanović je u svojem obraćanju za taj incident optužio Zorana Milanovića. “Sudcu Ivanu Turudiću je propucan automobil i ne treba nas čuditi što se to dogodilo s obzirom na mržnju koju već mjesecima prema Turudiću sipaju oporbeni političari”, započeo je.

Nastavio je upiranjem prsta u predsjednika. “U tome prednjači predsjednik države Zoran Milanović. Ta količina mržnje, ta retorika kojom se oni služe, može rezultirati isključivo takvim događajem. To je država kakvu nam oni spremaju. Hrvatska u kojoj nitko neće biti siguran”, kazao je i zaključio snimku pitanjm zašto Milanoviću toliko smeta Turudić.

“Zašto se on toliko usplahirio? Ja ću reći vjerojatan razlog, a gotovo sam siguran u to. Zoran Milanović je svojevremeno u Slovenskoj ulici, u vrijeme onog lockdowna najstrožeg, boravio u onome opskurnom noćnom klubu, s opskurnim likovima i opskurnim brojačem novca na šanku. Što se tamo događalo? Možda zna upravo Ivan Turudić. Veselim se tom trenutku, a Zoran Milanović strepi od tog trenutka”, stoji.

Policija i dalje istražuje

“Ali, ipak bih se vratio na onu ključnu činjenicu koja je zapravo strašna. Danas je pucano na automobil Ivana Turudića. Tko je odgovoran, znamo”, poentirao je Zekanović. Podsjetimo, glavni državni odvjetnik Ivan Turudić u petak je potvrdio da je njegovo vozilo Audi Q5 propucano.

Ne zna kada se to dogodilo jer nakon što je uočio rupu vozilo je odvezao kod automehaničara koji je pronašao dokaz da je vozilo propucano hicem iz vatrenog oružja. Turudić smatra da se sve dogodilo u Virovitici. U interesu istrage, nije se dalje izjašnjavao.

Najčitanije

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Danas su kvatre: Što su kvatre, kada i kako se obavljaju?

U godišnji ciklus liturgije utkana su četiri tjedna posta...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...