Domenica: Pjesma “Jedna na 100” je jedan korak ozbiljnija nego moje prijašnje pjesme i najavljuje neku novu Domenicu

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica mlađe generacije, Domenica, pjesmu „Jedna na 100“ premijerno je izvela na festivalu Melodije Jadrana, a objavila je i video spot koji je sama osmislila.

„Jedna na 100“, novu pjesmu popularne pjevačice Domenice, publika je premijerno čula na glazbenom festivalu Melodije Jadrana i već tada bilo je jasno da je u najavi novi hit. Domenica je već odavno osvojila srce publike, a nova pjesma, koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, donosi dozu zrelosti i novi je korak u karijeri talentirane pjevačice.

Pjesmu prati i spot, kojeg je u potpunosti osmislila upravo Domenica. Sniman je na dvije lokacije, za vrijeme izlaska sunca na Bačvicama i zalaska sunca na ušću Neretve. Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševilo Domenicu i u trenutku kada je preslušala demo verziju pjesme, znala je kako će upravo ova lokacija biti u spotu.

Njezinu ideju realizirao je i pretočio u stvarnost Ivan Trpimir Lozić, a prizori koji ostavljaju bez daha savršeno prate sentiment pjesme ‘Jedna na 100’. Također, ponovno dokazuje fantastičnu vokalnu izvedbu, autentičnost, strast prema glazbi i talent mlade pjevačice. Za vizualni identitet pobrinula se Matija Vuica, čije su ženstvene kreacije dale poseban touch spotu.

O nastanku nove pjesme i snimanju spota u današnjim Vijestima plus razgovarali smo upravo s Domenicom.

Osim pjesme „Jedna na sto“, Domenica je ove godine objavila i „Control Freak“, pjesmu s kojom se predstavila na CMC festivalu.

Prošle godine sam rekla da mi je velika želja u ovoj godini objaviti tri pjesme. Kad sam se tek počela baviti glazbom bila sam konstantna i znala sam izbaciti i četiri pjesme godišnje. Smatram da je to puno, ali ove godine želim objaviti tri pjesme i polako idemo prema toj trećoj pjesmi. Jučer sam dovršavala nešto u studiju i mislim da bi pjesma trebala biti objavljena početkom ili sredinom devetog mjeseca“, kazala je Domenica o planovima za nove pjesme.

Najčitanije

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Mahir Bjelonja: ZEOS je omogućio da se elektronski otpad odlažete besplatno

Društvo ZEOS eko-sustav d.o.o. prvi je operater sustava upravljanja...

dr. Tanja Krešić: Podrška obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obilježava tjedan dojenja. Sinoć je...

METUS zapošljava montere dizala za rad u inozemstvu i Hrvatskoj

METUS je renomirana hrvatsko- švedska kompanija s dugogodišnjem iskustvom...

Elektro Mont Mostar raspisao natječaj za posao

Elektro Mont doo Mostar obiteljsko poduzeće koje posluje od...

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme raspisuje natječaj za posao

Lihnidos oplate Ortiješ Mostar prodaja i najam građevinske opreme...