๐Š๐จ๐ซ๐ข๐ง๐š ๐ƒ๐ณฬŒ๐ข๐๐ข๐œฬ ๐จ๐ฌ๐ฏ๐จ๐ฃ๐ข๐ฅ๐š ๐›๐ซ๐จ๐ง๐œฬŒ๐š๐ง๐ฎ ๐ฆ๐ž๐๐š๐ฅ๐ฃ๐ฎ ๐ง๐š ๐„๐ฎ๐ซ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ค๐จ๐ฆ ๐ค๐ฎ๐ฉ๐ฎ ๐ฎ ๐’๐ค๐จ๐ฉ๐ฃ๐ฎ

Na Europskom kupu judu, za juniore, koji se odrลพava ovog vikenda u Skopju, Korina Dลพidiฤ‡, judaลกica iz Borse i aktualna kadetska i juniorska prvakinja Bosne i Hercegovine, osvojila je bronฤanu medalju.

Europski kup okupio je 26 juniorskih reprezentacija i 252 judaลกa iz cijele Europe.

Korina je na turniru ostvarila dvije pobjede, pobijedivลกi Slovenku Ulu Cargo Gorogranc i predstavnicu Hrvatske Martu Voracek. U polufinalu je, naลพalost, โ€œtijesnoโ€ poraลพena od Nike Slacek iz Hrvatske, koja je prethodno pobijedila Milu Jovanovu iz S. Makedonije i Alexandru Papagiannaki iz Grฤke.

Borsina judaลกica Korina Dลพidiฤ‡ nastavlja svoj uspjeลกan niz na europskoj judo sceni, istiฤuฤ‡i se svojim izvanrednim rezultatima, a ova bronฤana medalja je treฤ‡a za Korinu Dลพidiฤ‡ na sluลพbenim Europskim kupovima u 2024. godini, nakon ลกto je ranije osvojila bronฤane medalje u talijanskoj Follonici (oลพujak) i slovaฤkom Samorinu (travanj).

Korina je 2022. i 2023. godine proglaลกena najuspjeลกnijom sportaลกicom grada Mostara u konkrenciji juniora, a slijedom prethodno ostvarenih vrhunskih rezultata vrlo je vjerojatno da ฤ‡e i 2024. godine zadrลพati tu titulu, ฤime bi postala najuspjeลกnija sportaลกica tri godine za redom.

Najฤitanije

Mirjana Miliฤeviฤ‡: Odrลพivi razvoj mora biti prioritet u zaลกtiฤ‡enom podruฤju

Zaลกtiฤ‡ena podruฤja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

VIP Betting kladionica zapoลกljava viลกe djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Martin predstavio svoju iลกฤekivanu prvu pjesmu: โ€žMaลกtarijaโ€œ!

Nakon ลกto se veฤ‡ prvim nastupima u The Voice...

Danas su kvatre: ล to su kvatre, kada i kako se obavljaju?

U godiลกnji ciklus liturgije utkana su ฤetiri tjedna posta...

dr. Tanja Kreลกiฤ‡: Podrลกka obitelji i ne odustajanje u dojenju su najbitniji

Trenutno se u svijetu obiljeลพava tjedan dojenja. Sinoฤ‡ je...

ฤani Rahimiฤ‡: Za ureฤ‘en, ฤist i zelen Grad Mostar trebamo pomoฤ‡ graฤ‘ana

"Daj zemlji priliku" je projekt Obiฤnog radija koji za...