Vlada ŽZH, priopćenje za javnost sa 33. sjednice  

U utorak 26. ožujka 2024. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Predraga Čovića, u Širokom Brijegu je održana 33. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Statut JU Zavod za javno zdravstvo ŽZH upućen u skupštinsku proceduru

Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Odluke o davanju suglasnosti na Statut Javne ustanove Zavod za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke, kojeg je donijelo Upravno vijeće navedene Javne ustanove, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Usvojeno Periodično izvješće o izvršenju Proračuna ŽZH za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine

Na današnjoj sjednici Vlada je usvojila Periodično izvješće o izvršenju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine.

Usvojeno je Izvješće o radu Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2023. godinu; Izvješće o radu Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu; Izvješće o radu Ureda za zakonodavstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2023. godinu; Izvješće o radu Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2023. godinu; Izvješće o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2023. godini te Program rada Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2024. godinu.

Odluke donesene na sjednici Vlade

Također, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj za 2024. godinu; Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1984/1 k. o. Jare, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 408 k. o. Dužice, Široki Brijeg.

Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke, petak 29. ožujka 2024. godine (Veliki petak) proglašen je neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...

GORICA – DINAMO 0:2 Dinamo nastavlja lov na Rijeku

DINAMO je u 30. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Goricu...