Pava predstavila akustičnu verziju novog singla “Nisi tu”

Pava

Nakon što je prošlog tjedna nakon dugo vremena ponovo objavila baladu, koja Pavi izrazito leži zbog načina na koji njezin specifičan glas iznosi emociju, sada predstavlja akustičnu verziju aktualnog hit singla “Nisi tu”. Akustičnu verziju pjesme koja zaglavi u uhu već nakon prvog slušanja, Pava je otpjevala samo uz gitarističku pratnju Borisa Kapetana, koji za ovu verziju pjesmu s Pavom potpisuje aranžman, dok su tekst i glazba Pavino djelo.

Zanimljiva je i prilično romantična činjenica da je kantautorica napisala pjesmu još kad je bila klinka. Pjesma je dobila potpuno novu dimenziju i težinu, smisao koji sada malo starija i zrelija Pava može iznijeti onako kako ovakvoj pjesmi pristaje. Kantautorica se nada da će pjesma biti na utjehu svima koji su izgubili neku voljenu osobu, a onima koji nisu, poticaj da više cijene svoje najdraže. 

Druga je to pjesma s novog albuma, a spot za baladu “Nisi tu” jedan je od vizualno najprivlačnijih koje je do sada snimila. Za suradnju je odabrala Tina Majnarića kako bi estetika, profinjenost i umjetnost kadra došle do izražaja u pjesmi od velikog značaja za autoricu, dok se za vizual akustične verzije pobrinula sama Pava uz pomoć sestre Ive.

Mlada pjevačica je svojim prethodnim albumom “Prvi koraci” i odličnim koncertom u Tvornici kulture već okupila kvalitetnu bazu poklonika njezinog glazbenog izražaja, što potvrđuju nagrade za izvrsnost i silne pohvale kritičara i glazbenih urednika koje je dobila na račun svoga rada.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Evanđelje dana i Sjeme (Iv 12,20-33)

Evanđelje dana (Iv 12,20-33) U ono vrijeme: Među onima koji...

Čačić: Pošteni dio desnice vjeruje Milanoviću

Predsjednik Reformista i član SDP-ove koalicije Radimir Čačić komentirao...

Ustavni sud Milanoviću: Odstupi

USTAVNI sud danas je, nakon stručnog sastanka i sjednice...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...