Karate spektakl u Mostaru

2. Zrinjski karate kup međunarodnog karate turnira u Arena Sport Centru okupio je natjecatelje četiriju država. Svoje umijeće pred europski licenciranim sudcima ima priliku pokazati preko 500 natjecatelja. U katama i borbama sudjeluju svi uzrasti, od najmlađih do seniora, a posebno zadovoljstvo ističu organizatori je to da djeca imaju prostor za stjecanje novih znanja, natjecateljskog duha i karate vještina.

Organizacija ovogodišnjeg kupa podignuta je na višu razinu, o čemu svjedoči i velik broj prijava te sudjelovanje djece iz čak 35 klubova. ”Zahvalio bih svim klubovima koji su došli podržati ovaj turnir, kao i Arena Sport Centru koji nas je ugostio. Na Turniru sudjeluju desetci klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Podigli smo organizaciju na višu razinu i nadamo se da će iduće godine turnir biti na još boljoj razini kada slavimo 30 godina Zrinjskog karate kluba” poručio je Emil Ćorić trener i predsjednik kluba.

Karate je sport čije su dobrobiti treniranja višestruke, od koordinacije, discipline, tjelesne i mentalne snage te samoobrane do razvoja socijalnih vještina. Zrinjski karate klub dogodine proslavlja svoj 30 rođendan što je dodatni poticaj da se organizacija kupa nastavi iduće godine. Arena Sport Centar i ove godine je domaćin karate spektakla, što je samo jedan od brojnih sportskih događaja koji zahvaljujući odličnim uvjetima centra okuplja mlade i talentirane sportaše. Pod budnim okom sudaca iz regije, priznanja će zavrijediti najbolji u svojim kategorijama.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...