No menu items!

Ivan Nižić i Ante Ereš predstavili ljubuški band Pancelot

Ljubuški bend Pancelot objavio je novi singl „Gdje se skrivaš“. U programu Običnog radija razgovarali smo s Ivanom Nižićem koji svira na bas gitari i Antom Erešom vokalom benda.

Bend je osnovan od strane Ivana Planinića, prijašnjeg člana, Šimuna Barbarića na bubnjevima i mene kao bas gitare. Nakon godinu dana pridružio nam se Slaven Barbarić na gitari i još godinu dana nakon toga 2014. godine pridružio nam se Ante Ereš kao vokal i još uvijek postojimo.“, kazao je Ivan Nižić.

U početku smo radili samo covere, odnosno pjesme drugih izvođača. To nam je postalo s vremenom monotono i nezanimljivo pa smo se orijentirali na vlastiti rad. To nam se svidjelo i razvijamo se u tom smjeru.“, kazao je Ante Ereš.

Za novi singl “Gdje se skrivaš” tekst pjesme potpisuje Ante Ereš. Pjesma je snimljena u Energy records studiju u Mostaru. Back vokale otpjevao je vrhunski glazbenik Ivo Jurić. Produkciju, aranžman i mastering radio je Josip Vukoja. Video produkciju, snimanje, montažu i studijsku obradu potpisuje Dino Kadragić. U spotu koji je sniman u Ljubuškom, statisti su bili članovi ljubuških moto klubova.

Prva pjesma je više balada, a druga stvar je žešća i ide u smjeru hard rocka. Rock je naš glazbeni izričaj.“, ističe Ante Ereš.

Meni kao tekstopiscu ne bude baš najugodnije pričati o tekstu pjesme koji sam pisao. Mislim da ne treba nitko objašnjavati svoje tekstove i svatko ih treba shvatiti na svoj način. Meni osnovno što me je tjeralo da to napišem je ono što svakog normalnog čovjeka brine danas da ostane bez ljudi koje voli. To je prva i osnovna misao, ali se pjesma može shvatiti na više načina. Inspiraciju većinom pronalazim u autu dok se vozim, kada je kiša.“, govori Ivan Nižić o pisanju pjesama.   

Cilj nam je da jednog dana imamo svoj album. Materijala imamo dovoljno, imamo još deset pjesama za snimiti. Razvijamo naše postojeće pjesme koje imamo. Šta će biti ne sekiramo se previše oko toga, radujemo se nastupima koje smo dogovorili. Najviše nas vesele nastupi na motorijadama i festivalima.“, isitiče Ivan Nižić.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...