Dan otvorenih vrata Akademije likovnih umjetnosti Široki Brijeg

Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru na Širokom Brijegu održat će Dan otvorenih vrata 19. ožujka, s programom koji počinje u 10 sati u Sveučilišnoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti. Akademija će biti otvorena za posjete do 16 sati. Ovaj događaj namijenjen je svima zainteresiranima, posebno onima koji razmišljaju o upisu na Akademiju likovnih umjetnosti.

Pozivamo Vas da nas posjetite i radujemo se Vašem dolasku!

Program počinje otvaranjem izložbe studenata, gdje će biti predstavljeni radovi studenata, a također će se dodijeliti nagrade za izvrsnost onima koji su postigli najbolje rezultate tijekom studiranja. Ova svečanost pruža priliku da se publici pokaže bogatstvo umjetničkog stvaralaštva studenata Akademije.

Nakon otvaranja izložbe, predviđena je kratka prezentacija o studijskim programima i uvjetima studiranja na Akademiji likovnih umjetnosti. Ova prezentacija omogućuje zainteresiranima da steknu uvid u strukturu programa, kurikulum, i ostale važne informacije o studiranju na Akademiji.

U daljnjem tijeku događaja, posjetitelji će imati priliku obići studentske klase, gdje će moći razgovarati sa studentima o njihovom radu i pregledati njihove praktične radove izložene u klasama. Osim toga, bit će organizirane radionice, posebice u radionici za obradu metala i stakla, gdje će biti prezentiran postupak izrade vitraja i pripreme kalupa za lijevanje u plemenitim metalima.

Posebna pažnja posvećena je kandidatima koji razmišljaju o upisu na Akademiju. Oni će imati priliku dobiti konkretne informacije o pripremi likovnih mapa za prijemni ispit, kao i stručne savjete za radove koje mogu ponijeti sa sobom. Ova interaktivna komponenta omogućuje budućim studentima da se bolje pripreme za prijemni ispit i dobiju detaljne smjernice od strane iskusnih nastavnika.

Dan otvorenih vrata omogućuje zainteresiranima da istraže umjetničku atmosferu, upoznaju se s programima i umjetničkim radovima studenata te dobiju važne informacije za svoje buduće obrazovanje na polju likovnih umjetnosti.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Iranski komandosi zauzeli brod povezan s Izraelom

Iranska Revolucionarna garda je zaplijenila brod MSC Aries za...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...