Aminess Hotels & Campsites nudi sezonske poslove na moru

Upoznajte se s tvrtkom “Aminess Hotels & Campsites” u Mostaru. Govora će biti o otvorenim radnim mjestima, načinu rada i uvjetima koje tvrtka nudi.

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za sezonu 2024./2025. jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u travnju. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.200 zaposlenika.

O Aminess Hotels & Campsites

Aminess je u Hrvatskoj prisutan na osam različitih destinacija, a u svom sastavu imaju 15 hotela, pet kampova, tri resorta s vilama i apartmanima. U ljetnoj sezoni Aminess dnevno ugosti više od 15.000 gostiju.

Trenutačni pokazatelji bookinga za turističku 2024. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2024. isplatiti različite nagrade i benefite, što uključuje sezonsku nagradu za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi.

Pored toga Aminess nudi svojim radnicima različite vrste edukacija i kontinuirano ulaže u razvoj svojih uposlenika. Uposlenici će imati priliku i surađivati i učiti od vrhunskih chefova poput Davida Skoke, Hrvoja Zirojevića, Melkiora Bašića i Matije Bogdana.

Također, tvrtka svojim zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok i plaćene troškove prijevoza. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju.

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti veliki broj gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizira sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

Prezentacija tvrtke i prijava za posao

DEKRA poziva sve zainteresirane na prezentaciju tvrtke “Aminess Hotels & Campsites” u Mostaru, u prostorijama hotela Mepas (sala Pincess 6. kat), srijeda 28. 2. 2024. godine s početkom u 17 sati.

Svi prisutni će imati priliku upoznati se s uvjetima i načinom rada tvrtke “Aminess Hotels & Campsites”. Zainteresirani kandidati će moći odmah prijaviti se za posao.

Ako ne možete doći na prezentaciju tvrtke „Aminess Hotels & Campsites“ možete poslati Vašu prijavu putem sljedećeg linka.

Najčitanije

Muškarac ubio ženu i punicu?

U RADNIČKOM naselju u Bjelovaru u obiteljskoj kući pronađene...

Peru proglasio ‘transseksualizam’ mentalnom bolešću

Vlada Perua objavila je u petak dekret kojim proglašava “transseksualizam” mentalnim poremećajem....

Potresna snimka Vukovarke: ‘Gdje je? Pred mojim očima si ga odveo’

Iva Radić dočekala je ispred Tužiteljstva u Beogradu Jovana...

Filip Hrgović za dva tjedna boksa za IBF-ov pojas

Oleksandar Usik odnio je pobjedu protiv Tysona Furyja podijeljenom...

Javni njemački tužitelj pokrenuo istragu protiv Ursule von der Leyen

Javni njemački tužitelj istražuje optužbe za korupciju koje se...

Simfonijski orkestra Mostar imat će koncert u okviru manifestacije „Dani češke kulture u Mostaru“

U nizu koncerata kojim Simfonijski orkestar Mostar ove godine...

Počeo Hod za život u Osijeku

Osječani se okupljalju na prvom ovogišnjem Hodu za život...

Butković: Milanović je zreo da izgubi na izborima

OLEG Butković dao je intervju za RTL. Novi ministri će,...