Željko Bebek u susret koncertu u Jajcu  13.8.: „Ovo je moj prvi veliki solistički koncert u Jajcu i zato mu se posebno radujem!“

Željko Bebek i The Band za manje od mjesec dana stižu u kraljevski grad Jajce gdje će 13.08., nakon održavanja 8. Međunarodnih natjecateljskih skokova s vodopada, održati veliki koncert koji je ujedno i prvi Bebekov koncert u Jajcu!

Ovo će biti moj prvi veliki koncert u Jajcu, u mojoj solističkoj karijeri  i zato mu se posebno radujem, a uz to, mjesto na kojem nastupamo, pod vodopadom Plive, jedno je od stvarno najljepših mjesta u Europi!“ istaknuo je Željko Bebek u susret koncertu u Jajcu. Bebek u Jajce stiže u sklopu velike turneje Bebek & The Band Tour 2023 koju je započeo još početkom godine.

Koncert u Jajcu dio je moje ovogodišnje turneje koju smo započeli na samom početku godine u Splitu, a nakon toga je krenula Kanada, Australija, Amerika,  pa Slovenija i naravno, Hrvatska gdje smo svirali skoro pa dan za danom i obišli cijelu zemlju.  I sada s tim istim koncertnim programom dolazimo u Jajce,“ kaže Bebek koji je prije nekoliko dana najavio da će ovogodišnju turneju okruniti velikim koncertom u Areni Zagreb 28.10.

U Areni Zagreb ću proslaviti 50. godina karijere. Sretan sam da me zdravlje dobro služi, da imam strašno dobar bend i da  je sa mnom na sceni već pet godina i moj sin Zvone. Moja publika u Jajcu imat će prilike uživati u repertoaru koji se sastoji od starih i novih pjesama, a za koje sam siguran da ih znaju baš sve generacije. Moram reći da mi posebno znače koncerti u Bosni i Hercegovini, a da je na neki način uvertira ovom koncertu u Jajcu bio moj koncert u Domu mladih prošlog ljeta u Sarajevu. Iskreno se nadam da ćemo uskoro ponovno svirati i u Sarajevu, u nekom većem prostoru“, zaključuje Bebek.

Ulaznice za predstojeći koncert živuće rock legende Željka Bebeka u Jajcu u prodaji možete kupiti u Turističkom info centru Jajce i online u sustavu Entrio.ba.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...