VLADA HNŽ-A SA 110.000,00 KM POMOGLA NABAVU SPECIJALIZIRANOG VOZILA ZA OŠ ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg sudjelovao je danas na svečanosti Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar, upriličenoj u povodu završetka velike akcije ”Ti si moj anđeo”  kojom su prikupljena sredstva za nabavu školskoga mini-busa odnosno specijaliziranog vozila za djecu s posebnim potrebama za čiju je kupnju Vlada HNŽ-a izdvojila 110.000,00 KM od ukupno 162.000,00 KM koliko je vozilo koštalo.

Iskazavši posebnu zahvalu Vladi HNŽ-a i predsjedniku Hercegu, ravnateljica škole Maja Mustapić istaknula je kako će specijalizirano vozilo, nabavljeno u sklopu ove akcije, u velikoj mjeri olakšati rad s korisnicima njihovih usluga, tim prije što njihovi štićenici dolaze iz svih gradova i općina na području HNŽ-a.

Ne krijući zadovoljstvo zbog činjenice da je županijska vlada dala izniman obol provedbi ovog humanog projekta, predsjednik Herceg ovom je prigodom podsjetio na to da Vlada kontinuirano podupire brojne udruge i ustanove koje provode različite projekte vezane za socijalnu skrb i zaštitu djece, poglavito onih pojedinaca koji su u potrebi posebne skrbi i njege.

– Prepoznavši napore i trud ljudi koje je okupio projekt ”Ti si moj anđeo”, s radošću smo prihvatili biti dio ove vrijedne akcije. Radostan sam što i danas vidim konkretne rezultate pružene potpore, osobito što smo bili u mogućnosti pomoći rad ove ustanove koju neizmjerno cijenim i koja mi je, iskreno, bliska srcu – poručio je Herceg, zahvalivši djelatnicima Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar na njihovu nesebičnom zalaganju u osposobljavanju učenika osnovnim znanjima, navikama i vještinama prilagođenim individualnim potrebama učenika, sve s ciljem njihove izgradnje u ravnopravne članove naše društvene zajednice.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...

GORICA – DINAMO 0:2 Dinamo nastavlja lov na Rijeku

DINAMO je u 30. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Goricu...