Aida Čandrgić: Dame vidimo se u što većem broju na 6. dm ženskoj utrci

Sada već tradicionalna, 6. dm ženska utrka u BiH u organizaciji tvrtke dmBiH na oduševljenje brojnih dama ove godine bit će održana u dva formata!

Nakon višegodišnje pauze sve zainteresirane sudionice 6. dm žensku utrku dužine 5 kilometara ponovo će moći istrčati zajedno 10.9. na Vilsonovom šetalištu. One koje pak budu spriječene biti tu, predviđenih 5 kilometara moći će istrčati u razdoblju od 4. do 10.9. bilo kada i bilo gdje. Prijave su otvorene od danas, a putem web stanice www.dm-zenskautrka.ba moguće se prijaviti do 4.8.2023. godine.

Od svake kotizacije 1 KM za projekte za unapređenje i očuvanje mentalnog zdravlja žena u BiH.

Nakon višegodišnje pauze zbog Covid epidemije ponovno se 6. dm ženska utrka organizira na Vilsonovom šetalištu. Trčat će se 10.9. nadam se u što većem broju. Same prijave traju do 4.8. Ove godine ženska utrka ima jedan lijepi podržavajući karakter. Od svake kotizacije 1 KM ide za projekte za unapređenje i očuvanje mentalnog zdravlja žena u BiH. Kotizacija za utrku košta 10 KM, a sve sudionice dobivaju dri fit majicu i ruksak koji sadrži proizvode dm-a i partnera. Ponudili smo i opciju da dame izaberu kada i gdje trče utrku. S zadovoljstvom možemo reći kako su se u par dana popunile sve prijave za ovaj vid utrke. Utrka počinje u 10 sati, a već u 11 sati slijedi after party uz degustacije i poklone partnera. Najmlađi će se moći zabaviti u dječjem kutku, dok je za sve prisutne dm osigurao i besplatne dermatološke preglede.“ otkrila je za Običan radio Aida Čandragić, viši specijalist za marketing pri tvrtki dm drogerie markt.

Iako sudionice predviđenih 5 kilometara mogu i prošetati, za sve one koje odluče trčati i testirati natjecateljski duh dm je osigurao vrijedne nagrade.

Prvih deset najbržih trkačica osvojit će medalje i bit će nagrađeno dm poklon karticama. Za pobjednicu 6. dm ženske utrke nagrada je dm poklon kartica u vrijednosti od 400 KM, za drugoplasiranu dm poklon kartica u vrijednosti od 300 KM, dok je za treće najbolje vrijeme namijenjena poklon kartica u vrijednosti od 200 KM. Trkačicama koje se plasiraju od 4. do 10. mjesta bit će uručene dm poklon kartice u iznosu od 50 KM.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Iranski komandosi zauzeli brod povezan s Izraelom

Iranska Revolucionarna garda je zaplijenila brod MSC Aries za...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...