No menu items!

U prodaji ulaznice za koncert grupe Rišpet

Nezaboravan koncert grupe Rišpet očekuje nas u mjesecu darivanja – prosincu, točnije 8.12.2023. u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača od 20 sati.

Za svaki koncert šarmantih Dalmatinaca, vrhunskih glazbenika koji na poseban način prenose publici jedinstvenu emociju svojstvenu ‘’dalmatinskoj pismi’’, vlada veliki interes.  

Prvi ograničeni kontingent ulaznica po nižim cijenama  dostupan je od danas na info pultu Mepas Malla u Mostaru I online preko entrio.ba.

Članovi Rišpeta predvođeni autorskom palicom Pere Kozomare i prvim glasom Ivom Amulićem osvajaju publiku brojnim hitovima već dugi niz godina.

Legendarne pjesme „Šta mi ljube oćeš kazat’’, „Ti si jedina ljubav mog života“, „Ja samo za te živim“ „Prsti zapleteni“, „Mislin samo na te“, „Samo njoj ću pivat“, „Kad je pošla ća“,  samo su dio bogatog repertoara Rišpetovaca koji će ispuniti veliku dvoranu HD herceg Stjepan Kosača u predbožićno vrijeme.

Dobitnici su brojnih  značajnih glazbenih nagrada.  Neke od njih uključuju Grand prix Splitskog festivala 2013. godine s pjesmom “Ćaća”, te 4 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesme “Reći ćeš mi fala” 2017. godine, “Šta mi ljube oćeš kazat” 2018. godine, “Kada ljubav dvije duše spoji” 2019. godine i “Maka, maka” 2020. godine. Bitno je i naglasiti da im je  pošlo za rukom u splitskoj Areni postaviti klapski rekord po broju posjetitelja, te da su 5 puta u 3 godine rasprodali Lisinski. Grupa Rišpet zbog svog se renomea može pohvaliti i sjajnim suradnjama s velikim estradnim imenima. Surađivali su s Mišom Kovačem, Jelenom Rozgom, Doris Dragović , Jolom, Nenom Belanom i Giulianom.

Posljednji singl, romantična balada ‘’Pitali me andjeli’,’ koju su izveli na ovogodišnjem festivalu Melodije Jadrana u Splitu, uveliko je zaživio u radijskom eteru Hercegovine, a publika će zasigurno to I pokazati 8.prosinca pjevajući zajedno sa ‘’dalmatinskim slavujima’’.

Najčitanije

Danijela Tomičić: Nismo svjesni koliko oko nas ima prirodnih fenomena

HPD Prenj 1933. Mostar, u suradnji sa Stanicom planinarskih...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Pupovac se drži ustavne floskule ZAVNOH-a

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) na parlamentarne izbore ide...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...

Mislav Kolakušić odlazi, ali Hasanbegović ipak neće u Sabor

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić je danas...

Mario Viscovich vodstvu DP-a: Mičite me!

Predsjednik županijskog ogranka Domovinskog pokreta (DP) u Primorsko-goranskoj županiji Mario Viscovich odbio je...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...