U prodaji knjiga „Putovanje zvano igra“ preminulog Marka Babića

Knjiga „Putovanje zvano igra“ najčitanija je knjiga u Hrvatskoj u 2023. od sutra u prodaji i u BiH. U Bosni i Hercegovini, potražnja za ovom izvanserijskim djelom iskrenog i talentiranog pisca pok. Marka Babića s neobičnim darom za pisanje, je ogromna.

Proteklih dana ova knjiga tiskana je u Bosni i Hercegovini a već od sutra bit će na policama knjižara u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Banja Luci i Vitezu.

Tko god je pročitao knjigu ostao je oduševljen lakoćom pisanja pisca koji se borio sa sarkomom ali kojega nikada nije napustila vjera i nada u pobjedu nad opakim karcinomom.

Čitajući ovo djelo zapravo ćemo spoznati puno toga o sebi i o našem životu jer ova knjiga nam to omogućava na jedan posebna način.
Marko Babić je preminuo 25. srpnja 2023. ali iza sebe je ostavio ne izbrisiv pisani trag koji je jedno fenomenalno štivo i poruka svim nama kako treba da cijenimo život i male stvari.

Izdavač knjige za Bosnu i Hercegovinu je viteško poduzeće Spektar doo Vitez gdje se ova knjiga može i kupiti kao i u knjižari Svjetlo riječi u Vitezu.

Evo što o knjizi kaže njen autor pok.Marko Babić: „Nedavno mi je netko napisao da imam neobičan dar običnu priču ispričati na jako zanimljiv način. Taj kompliment već tjednima miluje moj ego. Izvlačim iz toga zaključak da je knjiga koju ćeš (nadam se) kupiti jedna obična priča jednog običnog lika o jednom običnom raku, ispričana na neobičan (ili, ako pitaš moj ego, jako zanimljiv) način. Da, znam, pomalo zvuči kao uvod u otrcani američki film. Lik ima rak i odlučuje napisati knjigu o tome. Ali iako je ovo knjiga o mom putovanju od trenutka dijagnoze, dao sam svaki atom sebe da to ne bude priča o raku. Neću ti lagati. Spominje se on pozamašan broj puta. Ali ja ga, kao, doduše, i sve ostalo u životu, gledam i doživljavam iz nekog svog kuta. Moguće je da ćeš koji put pustiti suzu, ali ja sam se trudio da to puno češće bude od smijeha nego od tuge“. Marko Babić

Ponosni smo što smo dio ove jako lijepe priče sa, na žalost, tužnim završetkom.

Najčitanije

Danijela Tomičić: Nismo svjesni koliko oko nas ima prirodnih fenomena

HPD Prenj 1933. Mostar, u suradnji sa Stanicom planinarskih...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Pupovac se drži ustavne floskule ZAVNOH-a

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) na parlamentarne izbore ide...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...

Mislav Kolakušić odlazi, ali Hasanbegović ipak neće u Sabor

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić je danas...

Mario Viscovich vodstvu DP-a: Mičite me!

Predsjednik županijskog ogranka Domovinskog pokreta (DP) u Primorsko-goranskoj županiji Mario Viscovich odbio je...

Plenković potvrdio: Bit ću prvi na listi za Europski parlament

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potvrdio je danas višednevnu neslužbenu...