Tajči, hrvatska glazbenica s američkom adresom, predstavlja novu pjesmu “Holding Out My Hand”

Tatjana Tajči Cameron već godinama oduševljava svjetsku i domaću publiku kvalitetnim pjesmama. Sad predstavlja svoj novi singl “Holding Out My Hand” na kojom joj se pridružio Moti Giladi, nagrađivani izraelski glazbenik, scenski umjetnik i glumac. Ovaj duet je ujedno i glazbena najava njihova koncerta koji će održati 11. listopada u Lisinskom.

Pjesmu su napisali Tatjana Tajči Cameron i Steve Leslie, a sve je producirao i aranžirao Scott Alan Mulvahill. Ovaj tim izvrsnih glazbenika zajedno ima osvojene 22 Grammy nagrade, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i umjetnici iz “grada glazbe”, Nashvillea. Cijelu priču vizualno prati videospot u režiji Marka Zeljkovića – Zelje, a sniman je u Zagrebu i Nashvilleu. 

“Glavna poruka pjesme je da ne treba ne upirati prst nego pružiti ruku. To je tako u međuljudskim odnosima, između nacija i onda kad se ne razumijemo. Bolje je pružiti ruku i saslušati, reći tu sam i idemo pronaći rješenje, nego tražiti krivca”rekla je Tajči.

“Holding Out My Hand nosi prekrasnu poruku o razumijevanju i prijateljstvu, a upravo tu poruku će nositi i koncert Tajči i Motija, kojim će se obilježiti 75. obljetnica osnivanja Države Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa između Hrvatske i Izraela. Tajči i Moti Giladi zapjevat će uz pratnju simfonijskog orkestra HRT-a kojim će ravnati maestro Alan Bjelinski

“Bit će to predivan i jedinstven koncert. Poruka koju želimo prenijeti je prijateljstvo, nada i jedinstvo”rekao je Moti Giladi

Tajči na ovim prostorima ponajprije pamtimo kao pobjednicu tadašnje Jugovizije u Zadru s pjesmom “Hajde da ludujemo”, te po osvojenom visokom 7. mjestu na Pjesmi Eurovizije u Zagrebu 1990. godine. Napustila je Hrvatsku 1992. godine i otišla u SAD gdje je nastavila s glazbenim i scenskim usavršavanjem, pojavljujući se povremeno u mjuziklima i na televiziji u Los Angelesu.

Danas se bavi glazbom, pisanjem i coachingom, a iako već desetljećima s obitelji živi u Americi, srce je često dovede do Hrvatske. Upravo je u svom rodnom gradu, Zagrebu, predstavila i svoju posljednju knjigu, emotivnu ispovijest “(Ne)Slomljena”.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...