Sastanak klubova u Sportskom savezu Grada Mostara

Danas je u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara održan sastanak klubova iz kategorizacije „ostali sportovi“, a tema sastanka bila je umrežavanje i zajednička suradnja na razvoju sporta. Na sastanku su prisustovali sljedeći klubovi: Aero klub Mostar 1949, Alpinističko-sportsko penjački klub “Neretva”, Atletski klub Zrinjski, Biciklistički klub Mostar, Body Building klub Mo Klub, Extreme Enduro i Ragbi klub Herceg. Sastanak je održan na inicijativu člana Upravnog odbora Tonija Zorića, koji je ujedno i predstavnik ovih klubova u Sportskom savezu Grada Mostara.

U ugodnoj atmosferi raspravljalo se o zajedničkoj suradnji, umrežavanju i boljoj promociji sportova koje predstavljaju ovi klubovi, s ciljem što bolje pozicioniranosti i privlačenja većeg broja članova. Kroz konstruktivan dijalog, klubovi su istaknuli važnost međusobne podrške i zajedničkog djelovanja kako bi unaprijedili sportske aktivnosti i promovirali zdrave stilove života u lokalnoj zajednici.

Kao član Upravnog odbora, moja želja je prije svega bila da se upoznam s klubovima koje predstavljam u Upravnom odboru Grada Mostara. Želio sam čuti njihove probleme, njihove potrebe i bolje se upoznati s njihovim organizacijama događaja, kako bih ih mogao što bolje predstavljati u Upravnom odboru i zastupati njihove interese. Svi ovi klubovi okupljaju veliki broj članova i svakodnevno rade na promociji sporta i zdravog načina življenja. Moj cilj je da tijekom svog četverogodišnjeg mandata budem tu uz njih kao podrška i pomoć u njihovoj misiji i viziji“, komentirao je Toni Zorić.

Vjerujem da ćemo jedino zajedničkom suradnjom i podrškom jedni drugima uspjeti postići nevjerovatne stvari i promovirati sport u Mostaru dostojanstveno i na pravi način. Samo kroz zajedničke napore možemo unaprijediti sportske aktivnosti i promovirati zdrave stilove života u našoj zajednici. Ovaj sastanak predstavlja početak jedne nove ere suradnje među sportskim klubovima, i ja sam izuzetno optimističan u vezi naše zajedničke budućnosti“, dodao je Zorić.

Na sastanku su doneseni konkretni planovi za buduće aktivnosti, uključujući zajedničke sportske manifestacije, kampanje za promociju sporta među mladima, te inicijative za poboljšanje sportske infrastrukture. Sve ove aktivnosti imaju za cilj povećanje vidljivosti klubova i njihovih sportova, te jačanje sportskog duha u gradu Mostaru.

Ovaj sastanak predstavlja početak nove ere suradnje među sportskim klubovima u Mostaru, koji su zajedničkim snagama odlučni da doprinesu razvoju sporta i promociji zdravog načina života.

Najčitanije

Bakir Krajinović: Svaki stanovnik zemlje ostavlja ugljični otisak

Bakir Krajinović bio je gostom još jedne emisije projekta...

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan

Stolac se ovih dana priprema za Ilindan, koji se...

Kristijan Penavić: Volim snimati spotove i glazbu, a pogotovu stvarati pjesme

Mladi širokobriješki glazbenici Kristijan Penavić i Jozo Mikulić objavili...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...

Ante Barbarić: Zadovoljan sam svojom prvom pjesmom

Mladi glazbenik iz Širokog Brijega, Ante Barbarić koji ima...

Igor Delač: Propagiram pozitivu i htio bi nastupati u Hercegovini

Igor Delač, poznati glazbenik prepoznatljivog glasa predstavlja svoj novi singl...

Nakon cirkusa zvanog Svesrpski sabor objavljen spot: “Svi uz komandanta Vučića”

JUTROS je u jutarnjem programu srpske televizije Pink prikazan...

Upozorenje na pogubne izmjene zakona iz oblasti rudarstva

Predstavnici ekoloških udruženja koja djeluju na području Ozrena, „OZRENSKI...