S.A.R.S. ispred Bingo City Centra Sarajevo

Popularna glazbena grupa S.A.R.S. oduševit će publiku na velikom koncertu koji će se održati na parkingu ispred Bingo City Centra (BCC) povodom obilježavanja trećeg rođendana BCC-a. Grupa S.A.R.S. će prenijeti svoj jedinstveni glazbeni spoj rocka, popa i elektronike, i zagarantirano podići energiju na neviđeu razinu. Njihovi hitovi kao što su “Buđav lebac”, “Rakija” i “Lutka” postali su himne generacija, a sada će ih publika moći pjevati uživo 8.9.2023. ispred BCC-a.

Nevjerojatan je lineup izvođača koji će rasplesti i raspjevati posjetitelje taj dan. Veseli „reggae“ Frenkie, zarazni ritmovi i pozitivna energiju koju Cunami Flo nosi sa sobom, inteligentni tekstovi i fluidni rep Kontre samo su dio ovog jedinstvenog događaja.

DJ Forora zagrijat će atmosferu, a unikatan spoj različitih žanrova i kreativnih eksperimenata koji će osvojiti srca prisutnih donosi Macha Ravel, dok će Black Beriz dodati dozu alternativnog zvuka i autentičnosti svojim nastupom. Nastupi izvođača planirani su za 18 sati.

Svojom veličinom i kvalitetom ponude Bingo City Centar (BCC) već tri godine za redom predstavlja neponovljivo iskustvo shoppinga. Od petka, 8. rujna, pa sve do nedjelje, 10. rujna, posjetitelje očekuju fantastični popusti u trgovinama. Bez obzira jeste li ljubitelj mode, tehnologije, ili kulinarstva, sigurno ćete pronaći nešto što će vas oduševiti.

Partneri BCC dodatno će obogatiti doživljaj, Red Bull će osvježiti posjetitelje svojim energizirajućim napicima i posebnim promocijama, Menprom će ih razmaziti ukusnim roštilj specijalitetima, dok će Heineken, Gordon’s, Johnnie Walker, Smirnoff, Karlovačko, Maraska i Juicy upotpuniti ovaj događaj.

„U protekle tri godine pružili smo izuzetno iskustvo vrhunskog shoppinga, nezaboravnu zabavu i neponovljive trenutke. S nestrpljenjem iščekujemo mogućnost da s našim cijenjenim posjetiteljima podijelimo radost i slavlje. Hvala vam što ste s nama i veselimo se još mnogim godinama zajedno.“, izjavili su iz Bingo City Centra.

Za više informacija pratite Bingo City Centar na web stranici i društvenim mrežama.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...