Prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku

Ovaj festival će se održati u Travniku na parkingu KŠC Travnik od 1.do i 3. rujna i bit će jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima.

Festival se otvara u petak 1.9. U 18 sati, a prvu večer zabavljaju nas momci iz banda Natura orchestra, a drugog dana festivala, točnije 2.9.2023. očekuje nas veliki koncert Zabranjenog pušenja uz naravno besplatan ulaz.

Završna večer je 3.9. kada nas očekuje zabavni program za djecu, besplatni grah za više od 500 posjetitelja i dobra zabava uz Triumph band.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda, naš festival ima sve za svaki ukus i apetit.

Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu i live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva.

Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u hitovima Zabranjenog pušenja.

Pozivamo sve foodie entuzijaste i ljubitelje ćevapa da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju. Naša posvećena ekipa ugostitelja iz regije pružit će vam autentično i kvalitetno iskustvo hrane na ulici.

Organizatori su se pobrinuli  i za najmlađe  za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program.

A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Rezervirajte si datum i pridružite nam se na prvom “Street Food & Ćevap festivalu” u Travniku. Pripremite svoje nepce i uživajte u gastronomskom užitku na maksimumu. Vidimo se tamo u Travniku!

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...