Predsjednik Herceg s rukovodstvom mostarske HVIDRE

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg ugostio je danas članove Predsjedništva Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata (HVIDRA) Mostar s kojima je razgovarao o tekućim aktivnostima Udruge te planovima koje imaju za predstojeće razdoblje.

Predsjednik mostarskoga ogranka Hvidre Darko Drmać i ovom se prigodom zahvalio županijskoj vladi i njezinu predsjedniku na kontinuiranoj potpori koju pružaju kako Hvidri i njezinim aktivnostima, tako i ukupnim potrebama braniteljske populacije u cjelini.

Iznimno smo zadovoljni suradnjom koju godinama ostvarujemo s Vladom HNŽ-a, na čelu s predsjednikom Hercegom, na njihovu zalaganju u traženju rješenja za sva pitanja koja opterećuju braniteljsku populaciju, osobito na razumijevanju i potpori koju kontinuirano pružaju braniteljskoj populaciji, kako stradalnicima i njihovim obiteljima tako i ratnim veteranima u cjelini. To je činjenica koju jako poštujemo“, kazao je ovom prigodom predsjednik Drmać, upoznavši svojega domaćina i s tekućim pripremama za 29. izdanje međunarodnoga Hvidrina božićnog malonogometnog turnira kojemu je Vlada HNŽ-a tradicionalno jednim od najjačih i najdugotrajnijih pokrovitelja.

Uvijek smo, bez obzira na zahtjevnost vremena i problema koji su pred nama, bili i ostat ćemo uz naše branitelje, u svim njihovim potrebama, aktivnostima i programima. Redovito izdvajamo sredstva za pomoć i potporu braniteljima koja se, prije svega, odnose na njihova liječenja, nabavu pomagala, zdravstvenu skrb, školovanje djece, socijalna i druga pitanja. Izdvajamo sredstva i za poticaje zapošljavanja pripadnika braniteljske populacije i njihova ravnopravnog integriranja u društveni i gospodarski život. Ne smijemo nikada gubiti iz vida činjenicu da se radi o ljudima koji su, braneći ovu zemlju i žrtvujući svoje živote i zdravlje, zavrijedili naše puno poštovanje i svaku potporu svih razina vlasti“, poručio je predsjednik Herceg.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...

GORICA – DINAMO 0:2 Dinamo nastavlja lov na Rijeku

DINAMO je u 30. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Goricu...