Predsjednik Herceg na proslavi Dana Općine Ravno

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije dr. sc. Nevenko Herceg sudjelovao je jučer u radu svečane sjednice Općinskoga vijeća Općine Ravno, organiziranoj u sklopu proslave Dana općine i blagdana Male Gospe, nebeske zaštitnice Ravnoga. U kratkomu obraćanju nazočnima, predsjednik je istaknuo nedvojbenu opredijeljenost Vlade HNŽ-a da, u skladu sa svojim mogućnostima, bude istinski partner i prijatelj svih gradova i općina HNŽ-a, tako i Općine Ravno.

– Općinskomu načelniku Andriji Šimunoviću, predsjednici Općinskoga vijeća Ružici Skaramuca, općinskim vijećnicima i svim žiteljima Ravnoga od srca čestitam Dan općine s iskrenom željom da općinsko rukovodstvo i cjelokupna zajednica nastave s dosadašnjim uspješnim radom, slijedeći ovu primjetnu dinamiku rasta i razvoja. Vlada kojoj sam na čelu, od samoga preuzimanja odgovornosti odnosno od početka mandata, posvjedočila je u nebrojeno navrata puno razumijevanje za sve potrebe naših jedinica lokalne uprave i samouprave. Pokazali smo i dokazali da smo istinska vlada cijele naše županije. S ponosom mogu istaknuti kako smo u svim razdobljima našega djelovanja bili i kako ćemo ostati pouzdanim i iskrenim partnerom. Naravno, sve u sklopu svojih realnih mogućnosti i ovlasti – kazao je Herceg dodavši kako, ipak, s posebnom naklonošću gleda prema sredinama koje pokazuju tako zamjetne rezultate kao što je to slučaj s Općinom Ravno i još nekoliko njoj sličnih primjera.

– Zahvaljujući na prigodi da vam se obratim i pozdravim vas u ovoj slavljeničkoj prigodi, još vam jednom od srca čestitam Dan općine sa željom da i sljedeće godine komentiramo nove uspjehe i još i bolju sutrašnjicu ovoga kraja – poručio je  prvi čovjek županijske vlade.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...