Ovog petka svi putevi vode u Međugorje na koncert Tomislava Bralića i Klape Intrade!

Ovog tjedna, sve prave ljubitelje dalmatinske pisme svi putevi vode u Međugorje, gdje će svoj koncert u petak 28.7., održati Tomislav Bralić i Klapa Intrade!

Kad su prije 38 godina kretali – skromni i jednostavni, ni Bralić ni Klapa Intrade nisu mogli ni slutiti koliko će rasprodanih koncerata održati i gdje će sve pronijeti klapsku pjesmu, a Međugorje im je, čini se, omiljena destinacija.

Hvala svima koji su uz nas sve ove godine. Hvala našoj publici koja dolazi na naše koncerte – vi ste  naše najveće bogatstvo. Vi ste ono zbog čega trajemo. Vidimo se u petak u Međugorju!“, poručio je Tomislav Bralić publici u Hercegovini nekoliko dana pred koncert koji ih očekuje u amfiteatru HERCEG Etno sela. Uz to, Bralić nam je otkrio da će ove godine klapa Intrade nastupiti u punom sastavu, sa čak 11 članova i da će koncert biti raskošniji i još puno kvalitetniji od onoga u kojem je publika mogla uživati prije dvije godine. A već je prije dvije godine bilo teško reći na koju je pjesmu međugorska publika najbolje reagirala, jer su sve pjesme Tome Bralića i klape Intrade posebne, autentične i pažljivo odabrane, pa ne čudi da je i aktualni singl „Našu pismu pivaju“ gotovo preko noći postao još jedan novi hit. 

Tu našu dalmatinsku pismu stvarno triba proživiti, kroz dušu i kroz kožu osjetiti. Moraju te trnci proći dok pivaš“, naglašava Bralić čiji će upečatljiv bariton u petak okupati HERCEG Etno selo, i publici pokloniti sve one prelijepe pjesme „Zora bila“, „Croatio, iz duše te ljubim“, „Kada jednom odem“, „Ne mogu te prestat jubit“, „Još bi tija”, „Lipe oči“ te mnoge druge.

A trnci će zasigurno prožimati sve u publici dok budu u glas pjevali s Tomislavom Bralićem i Klapom Intrade pjesme koje s dubokom emocijom pjevaju o ljubavi prema ženi, moru i rodnome kraju. Zvonak, topao i jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima Klape Intrade razlog su da ovog petka i vi budete dio čarobne koncertne večeri u HERCEG Etno selu s početkom u 21 sat.

Ulaznice su gotovo rasprodane! U prodaju smo pustili posljednji kontingent, ali interes je uistinu velik i koncert će biti rasprodan“, potvrdio nam je Ivan Glibo, iz agencije Inter Connect Mostar, producent i organizator koncerta Tomislava Bralića i Klape Intrade u Međugorju.

Razlog više da požurite po svoje ulaznice za ovaj iščekivani koncert, a ulaznica još ima online u sustavu Entrio.ba, na info pultu Mepas Malla u Mostaru i na recepciji HERCEG Etno sela Međugorje!

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...