Otvoren je 14. Regionalni sajam poslova!

Najveći virtualni susret poslodavaca i posloprimaca donosi raznovrsnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svim zanimanjima, a za sve posjetioce je – potpuno besplatan!

U svjetlu sve većih ekonomskih izazova i neprestanih promjena na tržištu rada, mnogi građani Bosne i Hercegovine razmišljaju o pronalasku novih prilika za profesionalni napredak.  Jesen, sezona promjene i novih početaka, pruža savršeni okvir za ostvarivanje tih ambicija. U svijetu punom prilika i mogućnosti, sada je pravi  trenutak za “novi početak” i aktivno traženje novog, boljeg ili dodatnog posla!

Bogata i raznovrsna ponuda poslova

Naime, sinoć tačno u ponoć, svoja virtualna vrata širom je otvorio 14. Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca u potrazi za kvalitetnim zaposlenicima i kandidatima za posao!

Od 24. do 31. oktobra posjetioci sajma mogu potpuno besplatno istraživati raznovrsnu ponudu oglasa za slobodna radna mjesta, a na ovogodišnjem sajmu se predstavlja više od 150 kompanija iz Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja, sa 1.000 oglasa za posao!

Sajam organizira vodeći portal za oglašavanje radnih mjesta u Bosni i Hercegovini MojPosao.ba, koji je dio Alma Career grupacije, a u suradnji s partnerima iz regije: MojPosao – Hrvatska, Poslovi Infostud – Srbija, Vrabotuvanje – Makedonija, te Deloglasnik – Slovenija.

Sajam traje sedam dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, Regionalni sajam poslova je moguće posjetiti iz udobnosti vlastitog doma, u bilo koje doba dana ili noći.

Na brojnim virtualnim štandovima sve posjetioce očekuju domaćini – uspješni poslodavci iz BiH i regije. Pored bogate ponude poslova, na štandovima se nalaze informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerije fotografija i/ili video prikazi radnog okruženja.

Jednostavna i brza prijava

Prijava na oglas je brza i iznimno jednostavna, a sajam nudi i mogućnost višestruke prijave na oglase za posao.

Zainteresirani kandidati se na oglase mogu prijaviti putem svog MojPosao.ba profila, ali i bez njega. Isto tako, u istom trenutku se mogu prijaviti i na više oglasa, a sve nedoumice kao i prve razgovore s poslodavcima moguće je odraditi putem chata i/ili video poziva.

Spektar oglasa na sajmu je zaista širok, a poslodavci su podijeljeni u 4 ključne kategorije:

  • Trgovina 
  • Tehnologije
  • Financije
  • Usluge

Ove godine na sajmu vas čekaju: Webhelp, Telus International, Valamar, FraGround Fraport Ground  GmbH, Onkološki inštitut Ljubljana,  Teleperfomance, Carlsberg, DM, Jysk, GS Tvornica mašina Travnik, Procredit, Phillip Morris , Univerzitetni klinički centar Ljubljana, Maistra, Ribola, Joorney, Konzum plus, GCCL, te mnoge druge kompanije iz regije!

Posjeti sajam do 31. listopada OVDJE i otvorite vrata vaše buduće karijere.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...