Otac monstrum silovao kći i napravio joj dijete

Optužen je da je prvi put počinio gnjusno kazneno djelo još 2020. godine i to tek nakon što je njegova kći napunila 18 godina i postala punoljetna.

Petdesetdvogodišnji B. M. iz Niša, koji je optužen da je više puta silovao kći staru 21 godinu i napravio joj dijete, osuđen je u Višem sudu u Nišu na zatvorsku kaznu od devet godina i dva mjeseca.

– Okrivljeni B.M. proglašen je krivim zbog produženog kaznenoga djela silovanje i kaznenoga djela nasilje u porodici, te osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 9 godina i dva mjeseca, u koju mu se uračunava vrijeme provedeno u pritvoru od 9. ožujka 2023. godine do upućivanja na izdržavanje kazne zatvora – kazali su za Telegraf u Višem sudu u Nišu.

B. M. je optužen da je prvi put počinio gnjusno kazneno djelo još 2020. godine i to tek nakon što je njegova kći napunila 18 godina i postala punoljetna.

Kako prenosi Telegraf, djevojka je ranije bila smještena u hraniteljskoj obitelji. Po sticanju punoljetnosti se odlučila vratiti, što se ispostavilo kao kobna greška jer, kako se sumnja, otac ju je silovao prvog dana kada se vratila.

Ona je tek smogla snage poslije šest mjeseci da progovori, a to je uradila rekavši svojoj majci. Ginekološkim pregledom utvrđeno je da je trudna.

Budući da je, prema neslužbenim saznanjima, B. M. negirao djelo, a nije bilo svjedoka, niški kriminalistički inspektori inicirali su DNK analizu, koje je bilo naloženo po rođenju bebe.

Kaznenu prijavu, a potom i optužnicu protiv oca monstruma, zapečatila je DNK analiza, urađena poslije rođenja bebe, kojom su potvrđene užasne sumnje – da je osumnjičeni B. M. otac kćerkinog djeteta.

Nakon što je DNK analiza pokazala da je osumnjičeni B. M. u prvom stupnju srodstva i sa svojom kćerkom i sa njezinom kćerkom, uhićen je i po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Nišu, određeno mu je policijsko zadržavanje.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...