Održan NLB eComm Meet-up: Kako kreirati uspješan webshop u Bosni i Hercegovini

eCommerce meetUp

NLB Banka Sarajevo je u središnjoj zgradi Banke u Tuzli, u suradnji s Asocijacijom za internet trgovinu „eComm“ i uz podršku tvrtke Visa, održala Meet up pod nazivom „NLB eComm Meet up: Kako – kreirati uspješan web shop u Bosni i Hercegovini‘‘.

Na događaju se govorilo o savjetima o vođenju web trgovina, dok je tvrtka A2B Express logistics govorila o logističkim izazovima u poslovanju web shopova, a tvrtka Silk-Trade Tešanj podijelila je svoje iskustvo o Trust eComm markici i njenoj ulozi u ovom načinu trgovanja.

eCommerce meetUp

,,NLB Banka Sarajevo ima važnu ulogu u olakšavanju e-trgovine i digitalnih plaćanja u Bosni i Hercegovini. Kao jedina banka na tržištu koja ima vlastito potpuno e-commerce rješenje, naša posvećenost inovacijama i korisničkom iskustvu, kao i edukaciji tržišta ima za cilj doprinijeti tome da online kupovina i digitalno plaćanje budu u sve većoj upotrebi, dok istovremeno omogućavamo poslovnim subjektima pouzdan i učinkovit proces plaćanja koji će povećati njihovu prisutnost kako na lokalnom tržištu tako i van granica BiH,” izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d., Sarajevo.

eCommerce meetUp

NLB Banka Sarajevo nudi usluge internet trgovine putem e-commerce usluge na kojem je omogućen siguran način bezgotovinskog plaćanja svojih proizvoda i usluga na internetu, klijentima iz cijelog svijeta.

Nakon uspješno održanog Meet upa u Banja Luci, zadovoljstvo nam je da posjetimo Tuzlu uz naše partnere iz NLB Banke Sarajevo i Visa. NLB eComm Meet up je sjajan korak prema razvoju e-trgovine u Bosni i Hercegovini. Kroz ovakve događaje, zajedno s partnerima poput NLB Banke i Visa, stvaramo platformu za razmjenu znanja i iskustava, čime podržavamo rast i uspjeh web shopova u našoj zemlji. Edukacija i suradnja svih aktera e-trgovine su ključni faktori za izgradnju uspješnih online poslovanja,“ istaknula je Alma Ahmić, Izvršna direktorica Asocijacije za internet trgovinu „eComm“ u Bosni i Hercegovini.

eCommerce meetUp
eCommerce meetUp
eCommerce meetUp
eCommerce meetUp

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...