Odličan nastup Libertasa na gimnastičkom kupu u Konjicu

Ovog vikenda mostarske gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Libertas postigle su izvrsne rezultate na natjecanju iz sportske gimnastike koje je održano u Konjicu.

Naime, radi se o “Kupu prijateljstva-Konjic 2023”  na kojem je nastupilo oko 110 gimnastičarki i gimnastičara iz Bosne i Hercegovine.

Iz Gimnastičkog kluba Libertas natjecalo se 13 gimnastičarki, a o njihovom uspjehu govori osvojene tri zlatne medalje, dvije srebrene, te dvije brončane medalje. U ekipnoj koknkurenciji Kadetkinja, najbolje su bile i zasluženo osvojile prvo mjesto naše gimnastičarke i to u sastavu Perić Ana, Perić Iva, Karla Vučić, Marta Sivrić, Maša Skoko i Sara Primorac.

Za ekipu mlađih seniorki nastupile su Anđela Cvitković, Nika Šunjić i Nikolina Šimunović, te su također osvojile prvo mjesto. U dosta jakoj konkurenciji u kategoriji mlađih kadetkinja gimnastičarke iz Libertasa u sastavu Marija Perić, Nika Bošnjak, Rita Dujmović i Sara Čuljak, osvojile su treće mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji mlađih seniorki Anđela Cvitković osvojila je srebrenu medalju, dok je Nika Šunjić osvojila brončanu medalju. Od ukupno 25 gimnastičarki u kategoriji kadetkinja naša Ana Perić osvojila je odlično drugo mjesto i srebrenu medalju, dok je Karla Vučić bila četvrta, a Iva Perić peta. Najveća konkurencija bila je u kategoriji mlađih kadetkinja, u kojoj je od 35 gimnastičarki naša Marija Perić osvojila četvrto mjesto, gdje joj je treće mjesto pobjeglo za 0,10 bodova. 

Posebno zapažen nastup na ovom natjecanju imala je naša najmlađa gimnastičarka Lena Krezić koja je u konkurenciji od 20 djevojičica (djevojčice od 6 i 7 godina) odradila izvrsno sve četiri sprave gimnastičkog višeboja i osvojila zlatnu medalju. Treneri Petra Pobrić i Dominik Šebalj su itekako zadovoljni i ponosni na sam pristup i izvedbu svojih gimnastičarki na ovom natjecanju, kao i predsjednik kluba prof.dr.sc. Zoran Čuljak koji je voditelj cijelog tima.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...