55 godina Novih fosila – koncert u Herceg Etno selu

Iako posljednjih godina pune sve velike dvorane u regiji, došlo je vrijeme za oproštaj, kažu Sanja Doležal, Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec koji će krajem godine nastupiti u Areni Zagreb, gdje će upriličit veliki koncert „55 godina Novih fosila” . Kao dio ove velike turneje, omiljeni glazbeni sastav svih generacija stiže 18.07.2024. u prekrasan Amfitetar Herceg Etno sela, gdje će kažu napraviti tulum za pamćenje a njih slušaju i vole svi, i to ne samo oni od sedam do sedamdeset i sedam, nego i mlađi i stariji od njih.

Mijenjali su se članovi benda, neki su nažalost prerano napustili ovaj svijet poput omiljene pjevačice Đurđice Barlović, cijenjenog autora najvećih hitova Rajka Dujmića, osnivača benda Slobodana Momčilovića, te posljednjeg bubnjara Nenada Šarića, ali Novi fosili su bili jači od svih prepreka i  već 55 godina šire ‘dobre vibracije’.

Uz Rajka Dujmića, autora najvećih hitova grupe, zasigurno je najprepoznatljivije lice benda Sanja Doležal koja s Fosilima nastupa još od 1983. godine.

Vrijeme je. Iza nas već su neke godine, toliko smo toga prošli. Ali ako se već opraštamo onda ćemo to učiniti kako treba!” – rekla je Sanja Doležal.

Glazba Novih fosila već 55 godina okuplja sve generacije te za mnoge predstavljaja dio uspomena na prve ljubavi, stara prijateljstva, mladost i brojne lijepe i manje lijepe trenutke u mozaiku njihovih života pa su  pjesme poput  “Da te ne volim”, “Reci mi tiho”, “Saša”, “Šuti moj dječače plavi”, “Sanja”, “Košulja plava” i brojne druge postale hitovi za sva vremena. Danas, 55 godina nakon pokretanja benda Sanja, Marinko i Zec žele generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa pozivaju sve da im se pridruže na ovom slavlju glazbe, ljubavi, prijateljstva i uspomena. Poseban naglasak na svojim nastupima bend stavlja na krilaticu – tulum za sve generacije!

Ulaznice u pretprodaji za ovaj koncert od 14.5.2024 do 26.5.2024 isključivo možete kupiti na portalu entrio.ba. ( https://entrio.ba/event/novi-fosili-18912 )

Najčitanije

Đani Rahimić: Za uređen, čist i zelen Grad Mostar trebamo pomoć građana

"Daj zemlji priliku" je projekt Običnog radija koji za...

Irena Rozić: Pritisci na prirodu su veliki, moramo raditi na očuvanju ekosustava

Zaštićeno područje je geografski jasno određen prostor koji je namijenjen...

Monika Ćubela Savić: Ostvarila mi se želja kao djeteta da budem novinarka

Upoznali smo vas sa činjenicom da Filozofski fakultet Sveučilišta...

Papa će tinejdžera preminulog od leukemije proglasiti svecem

PAPA Franjo pripisao je drugo čudo talijanskom tinejdžeru koji...

Omer Hodžić: Večeras Omo i Tomo rade show

Stand-up komičar Omer Hodžić će izvesti svoju predstavu ''Na...

Hajrija Čobo: Ulazim u pravnu bitku protiv Adriatic Metalsa!

Hajrija Čobo, istaknuta građanska aktivistkinja iz Kaknja, najavila je...

Koga mrzite kada kažete ‘ZDS’

Visoki prekršajni sud RH je presudio kako je nedopušteno...

Milić demantira: Ne guramo Pupovca, uvažit ćemo stav DP-a

SAMO par sati nakon što je Novi list objavio...