No menu items!

Nova banka donira 1 KM od svakog ugovora za štednju

Štednja je vještina koja se uči i unapređuje, a sa Novom bankom može imati i svoju humanu stranu. Odlični rezultati ostvareni od početka kampanje za promociju klasične oročene štednje bili su podstrek da se donese odluka da će Banka od svakog ugovora koji tokom trajanja kampanje Banka potpiše sa korisnicima štednje donirati 1 KM.

Kampanja je organizovana pod nazivom „Kraljevska štednja“, u trajanju od 21. avgusta do 30. novembra 2023. godine. Sredstva prikupljena tokom trajanja kampanje ravnopravno će se rasporediti Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” iz Banje Luke i Udruženju „Srce za djecu oboljelu od raka“ iz Sarajeva.

„Nova banka kao stub stabilnosti finansijskog sistema, istovremeno predstavlja oslonac i podršku zajednici u kojoj posluje. Djeci koja se bore protiv malignih oboljenja i njihovim porodicama je potrebna najveća moguća podrška. Ovi mali superheroji su velika inspiracija i razlog zašto smo pokrenuli ovu humanitarnu aktivnost koja ima za cilj poboljšanje uslova njihovog boravka u Roditeljskim kućama. Želimo da doprinesemo kvalitetnijem životu, a dječiji osmeh je na vrhu liste naših prioriteta“, izjavio je Stefan Pajić, rukovodilac marketinga i korporativnih komunikacija Nove banke.

Jedna od korporativnih vrijednosti koje se njeguju u Novoj banci jeste dugoročno partnerstvo. To znači da Banka nastoji uspostaviti uzajamno korisne, brižne odnose, zasnovane na povjerenju i želji za zajedničkim uspjehom, pružajući vrhunsko korisničko iskustvo i uslugu. Ta vrijednost podrazumijeva i solidarnost, bez koje nema dobrog partnerstva. Kroz angažman u zajednici u kojoj posluje i socijalnu osjetljivost, Banka postiže ravnotežu između tržišnog poslovanja i društvene odgovornosti.

Najčitanije

Danijela Tomičić: Nismo svjesni koliko oko nas ima prirodnih fenomena

HPD Prenj 1933. Mostar, u suradnji sa Stanicom planinarskih...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Pupovac se drži ustavne floskule ZAVNOH-a

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) na parlamentarne izbore ide...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...

Mislav Kolakušić odlazi, ali Hasanbegović ipak neće u Sabor

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić je danas...

Mario Viscovich vodstvu DP-a: Mičite me!

Predsjednik županijskog ogranka Domovinskog pokreta (DP) u Primorsko-goranskoj županiji Mario Viscovich odbio je...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...