Nina Donelli pokazuje zabavljački karakter u singlu “Zašto zato”

Slovenska glazbena zvijezda Nina Donelli poznata je po pjesmama koje šire pozitivne vibracije pa je tako i novi singl ‘Zašto zato‘ stvoren za zabavu i opuštanje u toplim proljetnim večerima.

Vesela melodija i zarazni refren koji ne izlazi iz glave djelo su hitmejkera Raaya i Nene Ninčevića koji su u Nini prepoznali sjajan zabavljački karakter koji do punog izražaja dolazi na live svirkama gdje Nina sa svojim bendom stvara nezaboravne fešte izvodeći svoje hitove ‘Ljubav nema kraj’, ‘Mili’, ‘Propala veza’, ‘Moje tijelo’, ‘Dalmatino’, ‘Ako ako’, ‘Nina zovu me’ i druge. I hrvatske glazbene zvijezde vole Ninin glazbeni izričaj pa je s Mladenom Grdovićem snimila predivan duet ‘Samo jedna je Dalmacija’, s Giulianom dojmljivu baladu ‘Žali nas more’, s Tarapana bendom udružila je snage u hitu ‘Genijalno’ koji broji 7 milijuna YouTube pregleda, a s klapom More na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku pjevala je emotivnu baladu ‘Zadnji put’.

Nina Donelli puno pažnje pridaje vizualnom predstavljanju svojih pjesama pa je za ‘Zašto zato’ snimila interesantan videospot u režiji Roka Mavera koji je zamišljen kao duhoviti prikaz jedne ljubavne situacije, o čemu Nina kaže: „Jako volim dobru zabavu pa često za svoje prijatelje priređujem tulume uz svirku do zore i kada nemamo neki specijalni razlog. Onda sam razmišljala, kad već snimam pjesme uz koje ljudi feštaju, zašto tu opuštenu atmosferu s mojih kućnih partija ne bih prenijela i u svoje spotove, tako da se uvijek trudim u scenarij ubaciti neku duhovitu scenu koja će dodatno zabaviti publiku dok gleda spot.“

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...