Koncert Nine Badrić za Dan zaljubljenih u Sarajevu!

Nina Badrić u Sarajevu na dan zaljubljenih

Jedna od najpopularnijih pjevačica regije, Nina Badrić, održat će koncert u Sarajevu 14. veljače 2024. godine, na Dan zaljubljenih, s početkom u 20h!

Znam da će ovaj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu“, poručila je Nina uz najavu ovog velikog koncerta, a pjevačica se pred svoje fanove u Sarajevu vraća nakon dvije godine.  

Nina je nedavno je objavila hit duet s Petrom Grašom –  pjesmu  „Nemoj” koja je  naprosto pokorila top liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma. A koncert koji će održati u Sarajevu na Dan zaljubljenih organizatori iz mostarske agencije Inter Connect nazvali su  upravo po stihu iz ove prelijepe balade – „U mene se zaljubi!“.

Nina je po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora, a uz aktualni duet u kojem je udružila vokal s Grašom, vlasnica je mnogobrojnih hitova: „Pamtim“, „Rekao si“, „Ja još uvijek imam istu želju“, „Dani i godine“, „Dat će nam Bog“, „Dodiri od stakla“, „Ako odeš ti“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „“i i mnogih drugih fenomenalnih pjesama u kojima se svi često prepoznajemo.

Uz činjenicu da je jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih pjevačica i kantautorica širom regije i to već dugih 30 godina, Nina je ujedno i jedna od najtrofejnijih. Dobitnica je brojnih prestižnih muzičkih nagrada i teško da je ijedna muzička zvijezda našeg podneblja toliko puta osvajala nagrade za najbolju pjevačicu i hit godine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i šire, kao Nina Badrić.

Nina će se u Sarajevu kao i uvijek do sada, publici predstaviti u punom muzičkom sjaju, uz svoj vrhunski prateći bend, a bez sumnje, mnoge će Sarajlije sigurno poželjeti Dan zaljubljenih provesti upravo na njenom koncertu u Domu mladih.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl upravo su puštene u prodaju na ticketing platformi Entrio.ba. Za nekoliko dana moći će se kupiti i na  fizičkim prodajnim mjestima u Sarajevu – na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.

Nina Badrić

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...