Nikad objavljene snimke vjenčanja u spotu “Umrijet za ljubav”

Zamislite: ljubavne priče vjenčanja dugo skrivene od očiju javnosti, ali sada, zahvaljujući Pravilima Igre, konačno izlaze na svjetlo dana!

Bend koji osvaja srca svojim iskrenim tekstovima i zaraznim melodijama, predstavlja svoj najnoviji glazbeni dragulj – pjesmu naziva “Umrijet za ljubav”. Ova emotivna balada koja se rodila iz pera Nenada Ninčevića i glazbe Mire Buljana, ne samo da obara sa svojom melodioznošću, već nam otkriva i pravu priču o ljubavi. 

Svaki takt, svaka nota, vodi slušatelje kroz intimne trenutke vjenčanja članova Pravila Igre, pretvarajući ih u svjedoke njihove sreće. Spot za ovu pjesmu, koji je maestralno montiran od strane Daria Lepoglavca, ističe ljepotu mladenačke ljubavi kroz svaki kadar. On je prozor u intimne trenutke vjenčanja članova Pravila Igre, a malo je za reći da se svaki trenutak ispunjava neizrecivom srećom dok si mladenci izgovaraju sudbonosno ‘da’

U fokusu spota su vjenčanja sva četiri člana benda – pjevača Ivana Penezića i Tine Hocenski, bubnjara grupe Gorana Beloševića i Ecije Ivušić, klavijaturista Marka Beloševića i Marine Drašković te basista Dinka i Helene Hajtić. Nezaboravnim stihovima poput “A ti me gledaš baš na taj način koji mi kaže da sve ti značim”, pjesma “Umrijet za ljubav” postaje himna istinske ljubavi podsjećajući nas da je ljubav, u svojoj najčišćoj formi, najjača sila na svijetu. 

“Umrijet za ljubav” je dostupna na svim streaming platformama, a spot možete pogledati na službenom YouTube kanalu benda. Baš kao što spot krase predivni pejzaži otoka koji podsjećaju na dubinu i širinu ljubavi, tako i vi dopustite da vas ova pjesma ponese na istim valovima emocija!

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...