Zosterov “Najgori” od danas na LP-u

Kultni mostarski bend Zoster u rujnu prošle godine predstavio je novi album “Najgori” koji je prikupio sjajne reakcije publike i kritike, a od danas se može slušati i na LP-u. 

Dugoočekivani peti studijski album bend je predstavio s čak pet singlova, “Kuda idu svi ti ljudi”“Treba mi keš”“Čovjek želi da je ptica”“Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak”, a album je kompletiran s ukupno deset pjesama. Uz Marija Knezovića koji predvodi bend, na novom albumu su uz stare članove Atillu Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi) te Lidija Kordić (prateći vokal). Miks albuma radio je Đani Pervan, master Goran Martinac, glazbeni producent je Adis Sirbubalo, a za vizualno rješenja omota albuma zaslužan je Sandro Drinovac.

Bend je nastao 2000. godine u Mostaru, a Zoster od samih početaka progovara o aktualnim problemima i stanju društva. Smatraju da je reggae glazba idealna za prenošenje poruka tolerancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi, a ponekad i edukacije, u regiji u kojoj je, kažu, agresivnosti, čak i u glazbi, previše.

Foto: Filip Kovačević

Veliku koncertnu promociju albuma održali su u Tvornici Kulture prošlog mjeseca, a to je ujedno bio i njihov najveći samostalni koncert u Zagrebu, nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali zagrebačke klubove. Regionalnu popularnost grade svakim novim koncertom, a nastup u Tvornici bio je prilika čuti hvaljeni novi album, kao i presjek singlova iz dva desetljeća duge karijere. 

LP “Najgori” je dostupan po cijeni od 25 eura su na svim prodajnim mjestima Croatia Records te putem webshopa.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...

GORICA – DINAMO 0:2 Dinamo nastavlja lov na Rijeku

DINAMO je u 30. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Goricu...