Euforična i krcata druga večer Mostar Summer Festa

Lineup od sinoć na Mostar Summer Festu: Pava, Buč Kesidi, Bajaga i Instruktori, Let 3, Vojko V. Jasno da nije moglo biti nego: spektakularno. Savršena pozivnica za subotnju finalnu noć.

Uvod u festivalsku večer je bio nježni pop Pave na tragu Norah Jones. Mlada mostarska kantautorica je tridesetominutnim setom bila idealan uvod u prvo veliko ime večeri – Buč Kesidi. A Bučevci? Publika je curila po asfaltu dok je bend tkao profinjeni set numerama s Euforije i s nadolazećeg albuma.

Mostar Summer Fest 2023. – Pava

Atmosfera je očekivano došla do svog vrhunca kad je stage preuzeo nositelj žutog mjeseca i svirač tišine – jedan jedini Bajaga. Ako su na Buču curili po asfaltu, publika je Bajagi ”jela iz ruke”, pjevajući s neponovljivim beogradski šmekerom naizust svaki stih.

Bogata druga večer Mostar Summer Festa je potom krenula svom finalu. Let 3 jedan je od onih bendova koje MSF-ovci gotive. To se dokazalo i ovim spektakularnim nastupom, koji se završio hiperjakim bisom na kojem su Riječani otprašili kultnog Profesora Jakova i aktualnu Mame ŠČ!

Mostar Summer Fest 2023

Emocijama nabijenu drugu večer festivala je fenomenalnim nastupom završio Vojko V. Bio je to jedan od nastupa za pamćenje. Oduševljena publika je svaku pjesmu pjevala u duetu s Vojkom, doslovce: stih Vojko – stih publika, da bi na završnoj Ne može publika zaista bila rame uz rame s Vojkom. Dogodio se otkačeni stage invasion od nekih stotinjak ljudi. Raspašoj za kraj večeri koja je bila vrh!

”Đuskanje uvijek pomaže”, bio je jedan od transparenata euforične publike. Ne možemo se više složiti.

Program subotnje finalne večeri otvara Andra Kiddo, mlada banjalučka electropop senzacija, potom stage preuzima Grše, najtraženije rap ime u regiji. Nakon njih i nakon godina čekanja spektakl se nastavlja s Goranom Baretom & Majkama, da bi finale cijelog festivala pripalo najjačim regionalnim bangerima – Krankšvesteru.

Program festivala počinje otvaranjem kapija u 19 sati, a ulaznice je moguće kupiti na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba, svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH, kao i na ulazu u festivalsku zonu.

Mostar Summer Fest 2023
Mostar Summer Fest 2023
Mostar Summer Fest 2023
Mostar Summer Fest 2023

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...