Milanović i njegovi su za Sutjesku i Neretvu, a mi za Bljesak i Oluju

“What a difference a day makes” (koju razliku čini jedan dan ) poručio je danas lijevoj, antifa javnosti Zoran Milanović, tepajući sam sebi stihom poznatog američkog šlagera uvjeravajući sebe i okolo sebe kako upravo ON čini onu bitnu razliku koja je najvažnija u Hrvatskoj, odnosno kako upravo on ima mesijansku misiju spašavanja svijeta, u ovom slučaju Hrvatske!

Međutim, iza ovih samoohrabrujućih patetičnih izjava krije se ozbiljan pokazatelj straha od apsolutno izgledne pobjede Andreja Plenkovića na slijedećim parlamentarnim izborima i što je za Milanovića još važnije preuzimanje dužnosti glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića!

Nema potrebe ponavljati pravnu argumentaciju ustavno pravih stručnjaka, kršenja ustava i dosada nezamislive situacije i zlouporabe najviše državne funkcije, koliko je važno naglasiti kako se maske skidaju svakoj stranci i pojedincu koji politički djeluju u Hrvatskoj!

Javnim angažiranjem Zorana Milanovića koji se kao predsjednik RH uključuje kao kandidat za hrvatski sabor na listi SDP ovi izbori dobivaju onu pravu dimenziju, a to je borba samosvjesne, nacionalne Hrvatske, protiv neokomunističke, antihrvatske politike koja je svoje rušilačke poruke jasno odaslala neki tjedan sa Markovog trga!

Sada je postalo potpuni jasno, ono što se odavno zna kako je Zoran Milanović koristeći poziciju predsjednika RH, a što su mu omogućili naši smušenjaci iz Domovinskog pokreta, cijelo vrijeme upravljao koristeći resurse duboke države sa kompletnom oporbom!

Djelovao je destruktivno, razbijački prema Hrvatskoj vladi, ne imajući pri tome nikakovu odgovornost!  Dapače! To što je kontrolirao ljevicu i antife, nije iznenađenje, oni su ionako za Neretvu i Sutjesku, a mi za Bljesak i Oluju, ali je opasna činjenica što na svojoj strani ima i dio onih čija su prsa plava od udaranja u desna, junačka prsa!

Pred nama je vrijeme istine u kojoj će svatko od nas morati pogledati u zrcalo vlastite odgovornosti i dati svoj doprinos u obrani onoga što smo stvorili i izgradili posljednjih desetljeća!

U protivnom čeka nas ono što predstavlja simbolika “stisnute pesnice na krvavoj boji”! Uvjeren sam kako to ne ćemo dopustiti!

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...