Kakve novitete donosi proljetna ponuda stambenih kredita Intesa Sanpaolo Banke?

Kako bi odgovorila na sve potrebe svojih postojećih klijenata, ali i onih koji su u potrazi za pouzdanim partnerom, Intesa Sanpaolo Banka je pokrenula akciju stambenih kredita koja nudi dvije opcije financiranja kada je otplata kredita u pitanju – fiksnu kamatu do 15 godina ili kombiniranu kamatnu stopu s rokom otplate do 30 godina.

„Prateći potrebe tržišta omogućili smo otplatu stambenih kredita uz fiksnu kamatnu stopu do 15 godina, kako bi našim klijentima pružili potrebnu sigurnost. U okviru proljetne kampanje, osim fiksne kamatne stope naša ponuda stambenih kredita podrazumijeva i obradu kreditnog zahtjeva bez naknade, a klijente smo oslobodili i troška procjene nekretnine do 200 KM“, izjavila je Minja Filipović, izvršni direktor Sektora poslova sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke.

Ova banka je nedavno predstavila i potpuno novi proizvod kada su stambeni krediti u pitanju, a riječ je o stambenim kreditima za mlade.

„Uz akcijske uvjete koji vrijede za sve klijente kada su stambeni krediti u pitanju, nudimo i posebne pogodnosti za mlade klijente do 35 godina starosti koji prvi put kupuju stan. Želimo biti njihova podrška u rješavanju stambenog pitanja, a uz ranije navedene atraktivne uvjete poklanjamo i vaučer u vrijednosti od 100 KM za svaki realizirani kredit za mlade“, dodala je Filipović.

Vrijedi napomenuti da je Intesa Sanpaolo Banka jedina banka na tržištu BiH koja nudi mogućnost osiguranja otplate stambenog ili hipotekarnog kredita u najtežim životnim situacijama, uz optimalno pokriće do 20.000 KM za prvih 10 godina trajanja otplate kredita.

Akcijsku ponudu i uvjete osiguranja stambenih kredita Intesa Sanpaolo Banke možete pogledati na njihovoj web stranici ili u najbližoj poslovnici ove Banke, a ako ste u potrazi za nenamjenskim kreditom i za tu vrstu kredita postoji akcijska ponuda gdje je kamata fiksna do zadnje rate, te je kredit moguće realizirati bez naknade za obradu.

Najčitanije

Danijela Tomičić: Nismo svjesni koliko oko nas ima prirodnih fenomena

HPD Prenj 1933. Mostar, u suradnji sa Stanicom planinarskih...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Pupovac se drži ustavne floskule ZAVNOH-a

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) na parlamentarne izbore ide...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...

Mislav Kolakušić odlazi, ali Hasanbegović ipak neće u Sabor

Predsjednik stranke Pravo i pravda Mislav Kolakušić je danas...

Mario Viscovich vodstvu DP-a: Mičite me!

Predsjednik županijskog ogranka Domovinskog pokreta (DP) u Primorsko-goranskoj županiji Mario Viscovich odbio je...

Plenković potvrdio: Bit ću prvi na listi za Europski parlament

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potvrdio je danas višednevnu neslužbenu...