Harmonikaš Samir Nurkić ponovo oduševio regiju: Uz pomoć narodnjačke pjesme prodaje automobil, najbolji oglas ikad viđen

Jedan od najpoznatijih harmonikaša u regiji Samir Nurkić ponovo se našao u centru interesiranja medija u cijeloj regiji.

Ovaj virtouz na harmonici, koji živi i radi u Zagrebu, na simpatičan i šaljiv način na harmonici “odsvira” svakodnevne životne situacije, a sada je privukao pažnju zbog prodaje svog automobila. Nurkić je poznat kao originalan glazbenik, tako da i automobil prodaje na vrlo specifičan i sebi svojstven način.

Samir je pratiteljima na Facebooku snimio video u kojem izvodi narodnjak uz pratnju harmonike, a pjesma je zapravo oglas za auto.

Samir kaže da je njegova “raketa bez mana” prava prilika i da je se želi riješiti isključivo iz razloga što traži još veći auto. “Troje djece napravio, pa sad veću mečku ganjam”, otpjevao je u pjesmi Samir.

U pjesmi je pojasnio gotovo sve, od toga da njegov auto ima full opremu, da je udoban, da ga je “pazio kao rođenog sina”, a kupcu je čak ponudio i pjesmu gratis. Jedino što Samir nije naveo je cijena i prijeđena kilometraža.

Snimak je za kratko vrijeme skupio više od 700 lajkova, a ljudi u komentarima imaju samo riječi hvale i neki bi čak i naslijepo kupili auto.

– “Najbolji oglas ikad viđen”, “Ovo je hit, da režeš vene”, “Ide li i harmonika uz njega”, “Kupujem, dovezi ga u Makedoniju”, “Koji je to kralj”, samo su neki od komentara ispod objave na Facebooku.

Kako zvuči Nurkićev oglas poslušajte na linku.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Marija Mila Milas: Bitna je ljubav prema glazbi i instrumentu koji sviramo

Marija Mila Milas rođena je u Mostaru 12. kolovoza...

Jelena Rozić: Cijeli motiv knjige je šetnja Mostarom, mojim životom i sjećanjima

Jelena Rozić, spisateljica iz Mostara, predstavlja mostarskoj publici svoju...

Mirjana Miličević: Održivi razvoj mora biti prioritet u zaštićenom području

Zaštićena područja prirode u Bosni i Hercegovini su oni dijelovi...

VIP Betting kladionica zapošljava više djelatnika

VIP Betting kladionica otvara nove poslovnice u Mostaru i...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...