Goca Tržan na konferenciji za medije najavila koncert u Mostaru

Pop diva Goca Tržan stigla je jučer u Mostar kako bi na konferenciji za medije najavila svoj koncert koji će se održati 19.10. u HD Herceg Stjepan Kosača.

Pressica se održala u hotelu Mepas, koji je ujedno i partner koncerta, u kojem su se predstavnici medija okupili kako bi se družili s Gocom.

“Mostar ima vrlo specifičnu energiju i vrlo specifičan temperament po kojem  smo bliski. Volim ovaj grad i da znate, spremam vam odličnu svirku!” istaknula je Goca Tržan koja se u Mostar vraća nakon punih 6 godina.

Uz najavu mostarskog koncerta, Goca je na konferenciji za medije ekskluzivno najavila i svoj koncert u Tuzli, koji će se održati 21.10., u Bosanskom kulturnom centru.

Ulaznice za koncert u Tuzli upravo su puštene u prodaju u sustavu Entrio.ba, a  uz najavu koncerata u Mostaru i Tuzli, Goca se osvrnula i na svoj koncert koji je održala u Domu mladih u Sarajevu, u junu.

“To je bio fenomenalan koncert, za mene koncert za pamćenje. Ako ste bili u Domu mladih i doživjeli tu energiju, e baš s takvom  energijom i punim srcem stižem u listopadu u Mostar i Tuzlu”, rekla je Goca, od koje su se predstavnici medija teško rastali. Uvijek pozitivna, nasmijana i otvorena, Goca ih je sve osvojila na prvu.

Organizatori iz mostarske agencije Inter Connect na čelu s Ivanom Glibom otkrili su da je potražnja za ulaznicama za Gocin koncert u Mostaru jako dobra i da očekuju rasprodanu Kosaču. A Goca je zaključno još jednom pozvala sve svoje brojne fanove iz Hercegovine da dođu na njen koncert u Kosaču 19.10.

Ulaznice za mostarski koncert mogu se kupiti na platformi Entrio.ba, u Mostaru u agenciji Inter Connect u ulici Alekse Šantića 123a (radnim danom od 9 do 16 sati) i od ponedjeljka, 25.9. na blagajni Kosače.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu