Dođite na prvi Humanitarni festival “Gledaj srcem” u Mostaru

Humanitarni festival „Gledaj srcem“ po prvi puta u Mostaru ovoga ljeta. Održat će se 18. i 19. srpnja 2023. godine na lokaciji Kampus Sveučilišta u Mostaru. Festival je posvećen ljubavi, humanosti i očuvanju naše predivne baštine.

Festival je koncipiran na dvije različite večeri. Prva večer, 18.07. je posvećena Hercegovačkim običajima i tradiciji. Moći ćete uživati u izvanrednim folklorima, izvedbama poznatih hercegovačkih pjesama, te gledati iznimne umjetničke performanse koji prikazuju naše naslijeđe. Bit će to prilika da se povežemo s našim korijenima, da cijenimo vrijednosti koje su nam prenijeli naši preci i da se divimo raznolikosti koja nas obogaćuje.

Druga večer donosi u Mostar po prvi puta ljeti Dječji karneval. Naša najveća radost su djeca. „Dovedite svoje najmlađe i uživajte u predivnom dječjem karnevalu. Djeca će imati priliku pokazati svoju kreativnost i maštovitost kroz različite kostime i šarene maske. Bit će tu mnogo smijeha, igre, plesa i veselja. Neka se dječja radost širi festivalom i donese osmijehe na sva lica.“, poručili su organizatori festivala.

“Gledaj srcem” festival ima i posebnu humanitarnu dimenziju. Sav prihod od ulaznica bit će doniran za podršku lokalnoj humanitarnoj organizaciji Gledaj srcem koja se brine o najosjetljivijim skupinama u našem društvu. „Vaša podrška i dolazak na festival značit će mnogo za one koji su u potrebi, jer zajedno možemo stvoriti bolje sutra.“, istaknuli su organizatori.

Organizatori koncerta su Udruga Gledaj srcem koju vodi Mateja Lovrić. U organizaciju festivala svoj trud je uložila i Nives Nikolić.

Pozivamo vas da se pridružite ovom nezaboravnom događaju koji slavi ljubav, tradiciju i humanost. Budite dio “Gledaj srcem” festivala i zajedno stvorimo predivne uspomene. Rezervirajte datume 18. i 19.07.2023. godine i provedite nezaboravne trenutke s nama u prelijepom Mostaru. Pridružite nam se i budite dio ovog nezaboravnog događaja! Hvala svima koji su podržali festival i omogućili nam održavanje istog, nadamo se da će postati tradicija“, za kraj su poručile svima Mateja i Nives.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...