Frutma Kids bend se predstavlja svojom najnovijom pjesmom “Raketa”

Frutma Kids bend sa zadovoljstvom najavljuje svoje sudjelovanje na Međunarodnom festivalu Mali Mef 2023 u Čakovcu (Hrvatska) u subotu, 29. srpnja 2023. godine. Bend će se predstaviti svojom najnovijom pjesmom “Raketa“, koja će sigurno oduševiti publiku svojim zaraznim ritmom i energijom.

Mali Mef je jedan od prestižnijih dječjih festivala u regiji, okupljajući talentirane mlade izvođače iz cijelog svijeta. Frutma Kids bend ima čast da drugi put bude dio ovog značajnog događaja i jedva čekaju da podijele svoju glazbu s publikom.

Raketa” je dječja pjesma koja kombinira energične ritmove s veselim tekstom, što je postalo zaštitni znak Frutma Kids benda. Pjesma je izuzetno uzbuđujuća i vesela, i oduševit će publiku svojom energijom i optimizmom. Svojom zanosnom melodijom i inspirativnim tekstom, ova pjesma prenosi snažnu poruku ljubavi i zajedništva.

Glazbena pozadina ove pjesme je puna ritma i melodije koja će vas natjerati da zaplešete i pjevušite zajedno s njom. Od prvih taktova, ritam će vas osvojiti i neće vas pustiti do samog kraja.

Tekst pjesme nosi poruku o ljubavi koja putuje svijetom i donosi radost svakom srcu koje je otvoreno za nju. Svojom jednostavnošću i pozitivnom atmosferom, pjesma nam govori o važnosti širenja ljubavi među svim ljudima, bez obzira na granice i prepreke.

Edi i Una, izvođenjem pjesme “Raketa” prenose snažnu emociju i entuzijazam svojim vokalom. Njihova strastvena izvedba čini pjesmu još moćnijom i emotivnijom.

Pjesma “Raketa” ima snažnu univerzalnu poruku koja nadmašuje jezične i kulturne barijere. Svi se mogu povezati s ljubavlju i željom za širenjem dobrote među ljudima.

Ova zarazna pjesma, uz svoju jednostavnu i snažnu poruku, postaje prava himna ljubavi i zajedništva. Publika će se osjećati inspirativno i pozvano da šalje ljubav, upravo kao što to čini “Raketa” koja putuje oko svijeta šireći svoju dušu iz srca izvođača. Bez sumnje, ova pjesma će osvojiti srca slušatelja i postati hit kojem se svi rado vraćaju iznova i iznova.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Evanđelje dana i Sjeme (Iv 12,20-33)

Evanđelje dana (Iv 12,20-33) U ono vrijeme: Među onima koji...

Čačić: Pošteni dio desnice vjeruje Milanoviću

Predsjednik Reformista i član SDP-ove koalicije Radimir Čačić komentirao...

Ustavni sud Milanoviću: Odstupi

USTAVNI sud danas je, nakon stručnog sastanka i sjednice...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...