Experience centr za mlade otvara vrata u Mostaru

Experience centra za mlade logo

Svečano otvaranje ureda Experience centra za mlade u Mostaru održat će se u utorak 17.10.2023. u 12 sati. Centar se nalazi u Ulici Stjepana Radića (preko puta kampusa Sveučilišta). Mostar se tako pridružuje obitelji vodeće regionalne organizacije za rad i školovanje studenata u inozemstvu.

Posredstvom Experience centra za mlade više od 7.860 studenata realiziralo je programe kulturološke razmjene bazirane na putovanjima u inozemstvo, te su na taj način ostvarili stručno usavršavanje kroz rad prije svega u SAD-u, Kanadi i Njemačkoj. Ovaj Centar nudi nekoliko programa razmjene studenata i aplikanata, od onih koji su bazirani na upoznavanju kulture i jezika zemlje partnera do plaćene stručne prakse i usavršavanja. Važno je naglasiti da se programi prilagođavaju željama i potrebama aplikanata i korisnika. Svi se realiziraju u partnerskim tvrtkama u inozemstvu, pomno biranim po kriteriju renomiranosti u poslovnom svijetu.

Naši uredi su otvoreni u svim univerzitetskim gradovima, a od utorka i u Mostaru te na taj način pokušavamo uvijek biti dostupni studentima i mladim ljudima. Od 12 do 17 sati su dobrodošli svi koji žele saznati više o radu centra, a naši koordinatori će vam dati sve potrebne informacije o radu u inozemtsvu i putovanju koje ćeš pamtiti do kraja života.“, poručuju iz Experience centra za mlade.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte na broj +387 60 30 43 158 ili na mail sarajevo@experience.edu.rs.

Otvaranje Experience centra za mlade u Mostaru

Priča o Experience centru za mlade, vodećoj regionalnoj agenciji za rad i školovanje studenata u inozemstvu počela je 2010. godine otvaranjem kancelarije u Doboju koja je tada brojala tek dvije osobe. 

Željeli smo da pomognemo našim studentima da otputuju u inozemstvo na određeno vrijeme i osjete kako izgleda život, rad, multikulturalnost, samostalnost i odgovornost u novoj i drugačijoj sredini.   Zahvaljujući jasnoj viziji, strasti prema poslu i želji dvojice prijatelja da svoja iskustva koja su doživjeli na Work & Travel USA programu prenesu dalje, postali smo vodeći Centar za mlade koji broji 4 poslovnice u Banja Luci, Sarajevu, Mostaru i Doboju i imamo 10 zaposlenih.“, poručuju iz Centra.

Danas pružaju mladima mogućnost stručnog usavršavanja kroz programe Internship /Trainee USA kao i kroz programe rada i studiranja u inozemstvu (Kanada i Njemačka).

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...

GORICA – DINAMO 0:2 Dinamo nastavlja lov na Rijeku

DINAMO je u 30. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Goricu...

Ogroman kiks Liverpoola u borbi za naslov

ŠOK NA ANFIELDU. Liverpool je kod kuće izgubio od...

Evanđelje dana i Sjeme (Lk 15,1-3.11-32)

Evanđelje dana – (Lk 15,1-3.11-32) Čitanje svetog Evanđelja po Luki U...

Iranski komandosi zauzeli brod povezan s Izraelom

Iranska Revolucionarna garda je zaplijenila brod MSC Aries za...