Emi Trnak predstavila novi singl

Emi Trnka je mlada studentica Glazbene akademije u Sarajevu, koja trenutačno zimski semestar pohađa na Prince Claus Conservatoire u Nizozemskoj.

Njen glazbeni put kreće već s pet godina kada je uz pjesmu „Disney world“, osvojila treću nagradu na Malom šlageru sezone 2007. godine.

Odrastajući svakodnevno uz glazbu i rad svog oca, Trnka Muhameda – Muki poznati bh. glazbenik, Emi je veoma uspješno završila osnovnu i srednju glazbenu školu, a sada je studentica na Glazbenoj akademiji u Sarajevu, smjer solo klavir.

Njen fokus trenutačno je na klasičnoj glazbi i akademskom školovanju kroz sviranje klavira kao i komponiranje klasične glazbe.

Pored klasične glazbe Emi se bavi komponiranjem i produkcijom pop glazbe. Pjesme piše u Indie pop žanru i to uglavnom na engleskom jeziku. Tekst, glazbu i produkciju svojih pjesama radi sama, a do sada je objavila sedam singlova i snimila sedam video spotova.

Uspješnu suradnju ostvarila je i s kanadskom izdavačkom kućom Funktasy sa kojima je za vrijeme pandemije snimila pjesmu Freedom.

Blisko surađuje sa svojim ocem koji je na svim njenim projektima radio Mix i Master pjesama i s kojim najčešće nastupa live. Emi i Muki snimili su zajednički video za pjesmu ROB, koja se može pogledati na linku: https://youtube.com/watch?v=y-Q2NttDh1g&feature=share .

Svirali su skupa nekoliko puta na Takt festivalu,  Javorwood festivalu, te održali svoj koncert u Domu mladih Skenderija.

Emi je nedavno snimila svoj novi singl pod nazivom „Make me change my mind“.

Ovo je po redu sedmi singl, a za svoje stvaranje kaže da joj je najzanimljivije pratiti svoju inspiraciju i tako stvarati novu glazbu. I ovom prilikom glazbu, tekst i produkciju radila je Emi, a podrška su joj bili njen otac Muki, koji je radio Mix &Master, dok je video snimao i montirao njen prijatelj Elvir Muhić.

Pjesmu možete poslušati putem Linka: http://skr.rs/zi5M.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Ustavni sud Milanoviću: Odstupi

USTAVNI sud danas je, nakon stručnog sastanka i sjednice...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...