Elvedin Nezirović: Osigurali smo snimanje u studiju „A“ Muzičkog centra Pavarotti pobjedniku Gitarijade „Na putu za jug“

Plakat Gitarijade “Na putu za jug”

Gitarijada „Na putu za jug“, koju organizira Muzički centar Pavarotti, ove godine doživljava svoje deveto izdanje. U programu Običnog radija u sklopu „Vijesti plus“ javio nam se Elvedin Nezirović, stručni suradnik za programe i odnose s javnošću u Muzičkog centara Pavarotti.

Mi se već odavno pripremamo za dva dana gitarijade, dva dana natjecateljskog programa uz revijalni dio u kojem će nastupiti M.O.R.T. Pet bendova se nalazi u natjecateljskom programu. To su bendovi Deminutiv (Prnjavor), Moon (Sarajevo), Charna (Banja Luka), Noćni voz (Jablanica) i Skhizma (Prijedor). Jedan od ovih 5 bendova bit će ovogodišnji pobjednik gitarijade. Pobjedniku pripada trodnevno besplatno snimanje u studiju „A“ Muzičkog centra Pavarotti. Tu su naravno i druge nagrade koje omogućujemo iz godine u godinu bendovima u suradnji sa sponzorima. Stalni sponzor je Music shop Brothers.“, kazao je Elvedin Nezirović.

Dvije finalne večeri gitarijade „Na putu za jug“ održat će se u četvrtak, 14. 9., odnosno u petak, 15. 9., u Muzičkom centru Pavarotti. O najboljima će odlučiti glavni žiri kojeg će činiti: Fadil Redžić, Josip Dujmović i Igor Paspalj.

Kao i svake godine uvijek ima od 15 do 30 prijava. Tijekom svih osam prošlih izdanja selektivni žiri imao je pune ruke posla. Nama je žao što zbog financijskih i drugih stvari ne možemo ugostiti veći broj bendova u finalu. Pet bendova u finalu je optimalan broj koji mi možemo primiti i ugostiti.“, kazao je Elvedin Nezirović o broju prijavljenih.

U revijalnom dijelu u četvrtak, 14. 9. u 20:00 sati biti će promocija knjige „1001 rock biser“ autora Josipa Dujmovića.

Studio “A” Muzičkog centra Pavarotti je osmišljen po ideji Pitera Gabrijela i Briena Iana. U vrijeme kada je studio počeo s radom, a govorimo o 1997. godini bio je najopremljeniji u ovom dijelu Europe. Potrudili smo se da tijekom posljednjih 10-20 godina pratimo trendove i ponudimo što bolje uvjete svima koji će snimati. Činjenica da dolazite u studio gdje su mnogi brojni poznati snimali je velika za bendove koji dobivaju ovu nagradu.“, istaknuo je Elvedin Nezirović.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...