Doris na Kantarevcu 18.08. – Na tisuće ulaznica je već ‘planulo’!

Nakon svega dva tjedna od objave da se glazbena diva Doris Dragović vraća pred mostarsku publiku velikim koncertom 18.8. na Kantarevcu, već je rasprodano gotovo pola stadiona!

Na tisuće ulaznica je već prodano, a zanimanje za koncert je uistinu veliko, pa ćemo kroz nekoliko dana otvoriti još jedno novo prodajno mjestu u Mostaru, na blagajni HD HS Kosača“, otkriva Ivan Glibo, iz agencije Inter Connect Mostar koja je organizator ovog velikog koncertnog spektakla.

Odmah po prvoj najavi koncerta, prodaja ulaznica započela je online na novoj ticketing platformi Entrio.ba i na info pultu Mepas Malla, a sudeći po dosadašnjem zanimanju publike, koncert Doris Dragović zasigurno je najatraktivniji i najveći ovoljetni glazbeni spektakl u Mostaru!

Doris ovog ljeta održava brojne koncerte na hrvatskoj obali, od kojih su svi do jednog i rasprodani, a nedavno je najavila i veliki koncert u Zagrebu, 25.11. i povratak u Arenu Zagreb, koju je 2019.  u rekordnom roku i napunila, rasprodavši koncert puna dva mjeseca prije termina održavanja. Uz zagrebačku Arenu koja ju očekuje krajem godine, predstojeći koncert na Kantarevcu bit će jedan od zahtjevnijih i značajnijih koncerata karizmatične pjevačke dive, a organizatori očekuju i navalu fanova na koncert iz pravca Dalmacije, ali i svih gradova Bosne i Hercegovine.

Koncert Doris Dragović na Kantarevcu održat će se uz podršku ekskluzivnog sponzora – Pipi, uz podršku programa lojalnosti Lampica i bosanskohercegovačkog modnog brenda obuće COOLIN, dok je sponzor smještaja Hotel Mostar.

S obzirom na dinamiku kojom se prodaju ulaznice za predstojeći koncert na Kantarevcu, preporuka za sve fanove Doris Dragović je da čim prije požure po svoje ulaznice, kako im se ne bi ponovio scenarij od prije pet godina, kada je zbog velike navale na dvostruki koncert u Kosači, na stotine ljudi ostalo bez ulaznice.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Ultrasi: SVI NA STADION!

Ultrasi uoči gradskog derbija poslali poruku i pozvali navijače...

Uoči Eura Dalić na putu dugom 120 kilometara

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić propješačio je prvoga dana 50 kilometara...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

Zanimljiva mapa Europe

Instagram profil “Dalmatian mapper” objavio je zanimljivu kartu koja...

Iranski komandosi zauzeli brod povezan s Izraelom

Iranska Revolucionarna garda je zaplijenila brod MSC Aries za...

Niko Kovač preuzima Liverpool?

Niko Kovač glavni je kandidat za novog trenera Liverpoola,...

Izrael sprema odgovor na napad Irana

Iranski napad na Izrael s preko 300 dronova, krstarećih...