Domenica: Pjesma “Jedna na 100” je jedan korak ozbiljnija nego moje prijašnje pjesme i najavljuje neku novu Domenicu

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica mlađe generacije, Domenica, pjesmu „Jedna na 100“ premijerno je izvela na festivalu Melodije Jadrana, a objavila je i video spot koji je sama osmislila.

„Jedna na 100“, novu pjesmu popularne pjevačice Domenice, publika je premijerno čula na glazbenom festivalu Melodije Jadrana i već tada bilo je jasno da je u najavi novi hit. Domenica je već odavno osvojila srce publike, a nova pjesma, koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, donosi dozu zrelosti i novi je korak u karijeri talentirane pjevačice.

Pjesmu prati i spot, kojeg je u potpunosti osmislila upravo Domenica. Sniman je na dvije lokacije, za vrijeme izlaska sunca na Bačvicama i zalaska sunca na ušću Neretve. Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševilo Domenicu i u trenutku kada je preslušala demo verziju pjesme, znala je kako će upravo ova lokacija biti u spotu.

Njezinu ideju realizirao je i pretočio u stvarnost Ivan Trpimir Lozić, a prizori koji ostavljaju bez daha savršeno prate sentiment pjesme ‘Jedna na 100’. Također, ponovno dokazuje fantastičnu vokalnu izvedbu, autentičnost, strast prema glazbi i talent mlade pjevačice. Za vizualni identitet pobrinula se Matija Vuica, čije su ženstvene kreacije dale poseban touch spotu.

O nastanku nove pjesme i snimanju spota u današnjim Vijestima plus razgovarali smo upravo s Domenicom.

Osim pjesme „Jedna na sto“, Domenica je ove godine objavila i „Control Freak“, pjesmu s kojom se predstavila na CMC festivalu.

Prošle godine sam rekla da mi je velika želja u ovoj godini objaviti tri pjesme. Kad sam se tek počela baviti glazbom bila sam konstantna i znala sam izbaciti i četiri pjesme godišnje. Smatram da je to puno, ali ove godine želim objaviti tri pjesme i polako idemo prema toj trećoj pjesmi. Jučer sam dovršavala nešto u studiju i mislim da bi pjesma trebala biti objavljena početkom ili sredinom devetog mjeseca“, kazala je Domenica o planovima za nove pjesme.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...