Djevojčica (12) tvrdi da su je 17. mladića mjesecima silovali

Policija u Beču istražuje zločin nad 12-godišnjakinjom koja je za višemjesečno silovanje optužila čak 17 mladića. Među njima su mladići koji imaju austrijsko, sirijsko, tursko, bugarsko, makedonsko i srpsko državljanstvo. Imaju od 13 do 19 godina.

Na ispitivanje je istovremeno privedeno 13 mladića koji su kasnije pušteni na slobodu. Ostala četvorica su ili maloljetna ili im je identitet još nepoznat. Navodno je 12-godišnjakinju prvi napao Sirijac Ahmad (15) u garaži glavnog kolodvora u Beču. On je i jedini priznao zločin za koji ga se optužuje, piše Fenix Magazin.

“U Mo­torik-Parku razmjenjivali smo svoje podatke preko Snapchata. Kad smo se sreli u garaži, zamolio sam je da me oralno zadovolji. Nije htjela. Zatim sam joj gurnuo glavu dolje”, rekao je Ahmad prilikom davanja iskaza policiji, javlja Bild.

Drugi glavni osumnjičeni je Shaban (15). Mladić koji ima bugarsko državljanstvo je 12-godišnjakinju maltretirao na stubištu na Antonsplatzu, a zatim ju je odveo u prijateljev stan, gdje su je njih trojica napala. Bild piše kako su je sljedeći put odveli u hotel, gdje su snimili video na kojem se čuje kako djevojčica viče “stop” dok oko nje stoje goli tinejdžeri. “Nikada me nije molila da prestanem”, rekao je Shaban.

Pojavila se s majkom na policiji

Kako je Fenix-magazin.de već ranije pisao, 12-godišnjakinja se pojavila u policijskoj postaji s majkom u listopadu 2023. godine i opisala zločine. Osjećala se prisiljeno na seksualne kontakte, dijelom i zbog prijetnji da će objaviti njezine slike i videosnimke.

Austrijski Kronen Zeitung piše kako je iskaz žrtve šokantan i ima ukupno 15 stranica.

“Rekla sam ‘ne’, ali onda je on ušao u sobu i legao pored mene. Bojala sam se. Samo sam gledala ravno naprijed i čekala da bude gotovo”, citira Kronen Zeitung žrtvinu izjavu policiji.

Zlostavljanje se događalo u Beču od veljače 2023. do lipnja 2023., navodi policija. Žrtva je rekla kako su je seksualno zlostavljali nekoliko puta tjedno.

Mjesta zločina uključivala su stubišta, parkirne garaže, stanove i hotelsku sobu. “Točnije, žrtva je često izostajala iz škole kako bi se sastala s optuženima”, rekao je glasnogovornik policije.

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Martin predstavio svoju iščekivanu prvu pjesmu: „Maštarija“!

Nakon što se već prvim nastupima u The Voice...