Darko Capo i Zorica Andrijašević Donna predstavljaju ljubavnu baladu „Vječno zajedno“

Darko Capo i Zorica Andrijašević Donna na nedavno održanim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku predstavili su duet „Vječno zajedno“, ljubavnu baladu koja je publiku osvojila na prvu!

S pjesmom će za nekoliko dana nastupiti i u revijalnom dijelu jubilarnog, 30. po redu Ohrid Festa – Ohridski trubaduri, 1. i 2.9. u Makedoniji, a u međuvremenu su predstavili i video spot koji prati pjesmu.

Stihove za pjesmu „Vječno zajedno“ napisala je Alka Vuica, dok je za glazbu zaslužan Grigor Koprov, jedan od najznačajnijih makedonskih pop kompozitora. Koprov je surađivao je s Tošetom Proeskim, Kaliopi, Karolinom Gočevom i drugim poznatim izvođačima, a s Capom ga je spojio Vlado Kalember s kojim je Capo prošle godine izbacio re-make kultne pjesme i velikog hita Srebrnih krila „Ana“.  Suradnja između Grigora Koprova i Darka Cape započela je na Ohrid Festu 2021. godine, na kojem je Capo osvojio prvu nagradu za najboljeg debitanta internacionalne večeri s pjesmom „Meni treba ispod neba“.

Darko Capo i Zorica Andrijašević

Inče glazbeni producent pjesme “Vječno zajedno“ je Tomo Bačurin Lima, vlasnik zagrebačkog Longplay studija, a atraktivan video spot je sniman na luksuznom obiteljskom imanju „Niko & Luka Dvori“ u Benkovcu. Režiju spota potpisuje poznati redatelj i producent Željko Petreš, dok je za snimanje bio zadužen Zlatko Dizdar.

Darko Capo, koji je povratnik iz Švicarske, suradnju s Makarankom Zoricom Andrijašević Donnom može zahvaliti svom manageru Zoranu Škugoru, a da je ovaj spoj dobitna kombinacija potvrđuje i nagla popularnost pjesme „Vječno zajedno“, koja se brzo uvukla pod kožu publici u cijeloj regiji.

Darko Capo ovih dana najavljuje i izlazak svog novog studijskog albuma pod nazivom „Gold“ kojeg će promovirati na koncertima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Ubavka Prusina: Glas je najdublja veza s nama samima

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Glazbenu akademiju...

Ustavni sud Milanoviću: Odstupi

USTAVNI sud danas je, nakon stručnog sastanka i sjednice...

U zagrebačkoj crkvi kršteno više filipinske djece nego naše

Da su se Filipinci itekako dobro snašli u Hrvatskoj,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Izboden australski biskup

Prije samo dva mjeseca izbodeni australski biskup ugostio Stijepu...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

Zvonko Milas uputio poruku za Hrvate koji žive izvan RH

Nositelj liste HDZ-a za izbor zastupnika u Hrvatski sabor...