Dario Juka: Sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara predstavljaju jedno kvalitetno sportsko i obiteljsko druženje

Udruga Kolektiv Mostar oživljava omiljeni sportski turnir odnosno sportske susrete u kojima, u zdravom natjecateljskom duhu, snage odmjeravaju zaposlenici gospodarskih subjekata s područja Grada Mostara.

„Pandemija nam je prekinula željeni niz pa smo nakon uspješnog starta, ove godine Mostarcima odlučili vratiti omiljene sportske susrete koji će, uvjeren sam, i ovaj put ispuniti i teren i tribine Kantarevca. Koncept je takav da poduzeća i drugi poslovni subjekti i kolektivi delegiraju svoje timove za svaku od ponuđenih disciplina, ili samo za one koje preferiraju, a riječ je o malom nogometu, basketu, pikadu, potezanju konopa, dok će svoje umijeće moći pokazati i jedan-na-jedan u tavli i u složenim strategijama na šahovskoj ploči“ – kazao je predsjednik Udruge Kolektiv Dario Juka gostujući u Vijestima plus Običnog radija.

Sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara održat će se na Sportskom centru Kantarevac, u dane vikenda, 15. i 16. 9., odnosno u petak poslijepodne i tijekom cijelog subotnjeg dana. Organizatori najavljuju odmjeravanje snaga između 10 i 15 sastava, s tim da još ima prostora za prijavu zainteresiranih subjekata.

„Želja nam je našim sugrađanima ponuditi jedno kvalitetno obiteljsko druženje uz sport, rekreaciju, navijanje, a najmlađima je na raspolaganju i dječje igralište Kantarevac, s pratećim spravama za dječju razonodu. Organiziramo doista jedan jedinstven događaj koji je svojevrsna prekretnica u sportsko-gospodarskom rastu našeg grada, uz svesrdnu potporu Sportskog saveza grada Mostara. Koristim prigodu zahvaliti i prvim ljudima Grada i Županije odnosno gradonačelniku Mariju Kordiću i premijeru Nevenku Hercegu što su prepoznali i podržali našu ideju i nastojanja, a na radost Mostaraca i svih gostiju u našemu gradu u ovom ljetnom razdoblju“ – dodaje Juka.

Najbolje među prijavljenim ekipama bit će poznate u subotu, 16. rujna, u poslijepodnevnom terminu kada je predviđena dodjela pokala i nagrada, a nakon toga i druženje uz glazbu i roštilj.

Još uvijek možete prijaviti svoj tim za natjecanje na Sportskim susretima gospodarskih subjekata Grada Mostara na e-mail: udrugakolektiv@gmail.com.

Najčitanije

Marko Džakula: Folklor uistinu spaja ljude

HKUD Dubrave Aladinići osnovano je 1997. godine. Jedno je...

Hrvatski biskupi poslali poruku uoči izbor

Hrvatski biskupi odlučili su se oglasiti prije parlamentarnih izbora,...

HNS neće organizirati fan zone ni u Njemačkoj ni u Hrvatskoj

Na prošlotjednoj je radionici UEFA do kraja razjasnila uvjete...

Butković ima novi naziv za Milanovića

Kampanja se bliži kraju, uskoro počinje izborna šutnja, ali...

DW: Njemački političari strahuju od pobjede Zorana Milanovića

U razgovoru s političarima i analitičarima u Berlinu na...

Mladi iz cijele EU pozvali na poštivanje konstitutivnosti naroda u BiH

U Hagu se održalo dvodnevno zasjedanje Vijeća Mladeži Europske pučke...

Predizborno istraživanje Nove TV

U Dnevniku Nove TV večeras su objavljeni rezultati predizbornog...

Danas sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Danas, u ponedjeljak, 15. travnja 2024. godine, u Domu...