Mostar: Uručeni certifikati polaznicima Napretkove radionice fotografije koju je vodio fotograf Igor Šutalo

Svečano uručenje certifikata polaznicima radionice fotografije kojeg su proteklog tjedna organizirali fotograf Igor Šutalo i HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, upriličeno je u srijedu večer u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-e u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Miroslav Landeka i Igor Šutalo s polaznicima tečaja

Polaznicima tečaja certifikate su uručili voditelj tečaja Igor Šutalo, član HKD napredak Glavna podružnica Mostar i Miroslav Landeka, predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

Tom prilikom čestitajući svim polaznicima na uspješno završenom tečaju predsjednik Landeka je kazao kako je Napredak u Mostaru kroz svoj rad uz brojne kulturne sadržaje organizira i različite tečajeve koji će biti na korist kako članicama i članovima Napretka tako i široj javnosti, a napose mladima.

Miroslav Landeka, predsjednik HKD Napredak Glavna podružnica Mostar, Daniela, Antičić, polaznica tečaja i Igor Šutalo, voditelj tečaja

Tako su do sada već organizirani tečajevi crtanja za djecu i odrasle, tečaj copywritinga i engleskog jezika i sada ovu vrlo praktičnu i zanimljivu radionica fotografije.

Fotografija i storytelling nisu samo umjetnost, već su i alati za izražavanje, učenje i dijeljenje naših najdubljih istina. Ova radionica mi je otvorila novi pogled na trenutke, oslobodila me uvriježenih normi i dodala novu dimenziju mom radu. Kroz objektiv kamere stvaraju se priče koje se pamte, koje diraju srca i ostavljaju trag u emociji pojedinca. Zahvaljujem se organizatorima, “HKD Napredak” Glavnoj podružnici Mostar i Igoru Šutalu “Studio Lumière”, na još jednoj poučnoj radionici“, kazala je Monika Šunjić, polaznica tečaja koja je inače aktivna članica i stipendistica HKD Napredak Glavna podružnica Mostar.

Voditelja radionice Šutalo je uz čestitke zahvalio polaznicima što su u četiri dana kroz osam nastavnih sati  savladali program koji je bio zahtjevan i sadržavao je praktične vježbe te da im je na najbolji način mogao prenijeti znanje koje je on godinama stjecao kroz svoj rad.

Zahvalio je također predsjedniku Landeki na svesrdnoj i konkretnoj potpori u organizaciji ove radionice kao i Narodnoj knjižnici HNŽ-e i ravnateljici Julijani Pavlović.

Igor Šutalo, fotograf  je iz Studija Lumiere od 2017. Kroz Studio Lumiere, imao je privilegiju oblikovati priče i sačuvati ljepotu prolaznih trenutaka, osiguravajući da budu sačuvane i dostupne  generacijama koje dolaze.

Foto: Miroslav Vračević, član HKD Napredak Glavna podružnica Mostar

Najčitanije

Bokšić raspisuje natječaj za posao

BOKŠIĆ d.o.o. raspisuje natječaj za posao. Potreban je radnik...

Izvanredna sjednica Ustavnog suda o Milanovićevu

Ustavni sud održava izvanrednu sjednicu na kojoj je tema...

Slavica Delibašić Nestlé Zdravo! Baka ambasadorica u potrazi za novim receptima i pričama

Usprkos ubrzanom razvoju tehnologija i velikom utjecaju društvenih mreža...

Šeparović: Milanović ne može biti ni mandatar ni premijer

Ustavni sud u petak je odlučio da se predsjednik...

Užas: Danka je bila živa, zadavili su je

Djevojčica Danka Ilić (2) navodno je bila živa nakon...

Republika Srpska imade svoj izborni zakon

Parlament Republike Srpske je u petak rano ujutro glasovima...

Stier progovorio o koaliciji s DP-om i žestoko kritizirao Pupovca

Davor Ivo Stier, bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova u...

Viktor Orban im savjetovao da se pokupe i odlaze što prije

Najviši dužnosnici Europske unije moraju otići i ne zaslužuju...